Evet adet oldum ama 1-2 gün yoğundu gerisi hafif leke seklinde geldi. Açıkcası bende öyle düşünüyorum ama çevrem kafamı karıstırdıHamile değilsiniz bence. 8 gün 5 gün farketmez sonuçta adet olmuşsunuz.
Olabilir öyle aradaEvet adet oldum ama 1-2 gün yoğundu gerisi hafif leke seklinde geldi. Açıkcası bende öyle düşünüyorum ama çevrem kafamı karıstırdı
İnşallahOlabilir öyle aradaİstiyorsunuz sanırım inşallah diyelim
Yaptırıcam inşallahÇok aklınıza takılıyorsa kan testi yaptırın içiniz rahatlar .
Daha yaptırmadım, adetime kadar beklemeyi düşünüyorumTest sonucu ne oldu acaba
Aynen ben de ayni durumdayim bosuna heveslenmemek icin bekliyorumDaha yaptırmadım, adetime kadar beklemeyi düşünüyorum
Bende aynı şekilde heveslenmek istemiyorum o yüzden yapmıyorum. Ama aşırı duygusallık ve açlık oluyor acaba psikolojik mi?Aynen ben de ayni durumdayim bosuna heveslenmemek icin bekliyorum
aclik bende de cok oldu ama beni asil suphelendiren fazla idrara cikma bir de ben bi onceki ay kurtaj oldum ondan mi tuhafti reglim yoksa regl degil miydi cok karisik kafamBende aynı şekilde heveslenmek istemiyorum o yüzden yapmıyorum. Ama aşırı duygusallık ve açlık oluyor acaba psikolojik mi?
Inanılmaz derecede açlık yaşıyorum ya bende fazla sıvı tüketmememe rağmen idrara normalden fazla çıkıyorumaclik bende de cok oldu ama beni asil suphelendiren fazla idrara cikma bir de ben bi onceki ay kurtaj oldum ondan mi tuhafti reglim yoksa regl degil miydi cok karisik kafam
valla ya yiprandim 40 gunde bir de hamilelik zaten zor oncesinde boyle olursak fena yipranirizInanılmaz derecede açlık yaşıyorum ya bende fazla sıvı tüketmememe rağmen idrara normalden fazla çıkıyorumİnşallah ikimizde de vardır bir şeyler ya psikolojik değildir
Haha katılıyorum ama engel olamıyorum kendime devamlı aklımdavalla ya yiprandim 40 gunde bir de hamilelik zaten zor oncesinde boyle olursak fena yipraniriz
evet evet esime de soyleyemiyorum deli diycek artikHaha katılıyorum ama engel olamıyorum kendime devamlı aklımda
Bende söylemiyorum benim eşim benden daha fena kafasına takarevet evet esime de soyleyemiyorum deli diycek artik
Bence bir sonraki adet tarihinizi bekleyin boşu boşuna umut etmek sizi yipratabilirMerhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Adetim bu ay bir kaç gün gecikti, eşimle birlikte olduktan iki gün sonrada adet oldum. Normalde 8 gün süren adetim bu ay 5 gün sürdü ve adetimin 4.gününden itibaren bel ve sırt ağrısı çekiyorum. Normalde ağrılarım sadece iki gün sürer. Adetim bittiğinden beri yani 2 gündür belimde olmak üzere ara ara kasık ve karın bölgeme ağrı giriyor. İnternette araştırdığımda bunun erken hamilelik belirtisi olabileceği yazıyor, adetliylen test yapabileceğimde yazıyordu yaptım ve negatif çıktı. Şuan kafam çok karışık bütün bunlar sizce hamilelik belirtisi olabilir mi? Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı?
İnşallah inşallahBence bir sonraki adet tarihinizi bekleyin boşu boşuna umut etmek sizi yipratabilirinşaallah iyi bir sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?