Gebeliğe Hazırlık Acaba hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugba0226

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
86
52
88
33
Kızlar bundan 3 ay önce bi hamilelik geçirdim kimyasalla sonuçlandı bu ay da adetime 12 gün var yumurtlama dönemini hiç boş Geçirmedim ovulasyon testleriyle geçti bi kaç gündür baş ağrısı vardı bugünde bel ağrısım çok fazla sol kasıklarım cimcikleniyor gibi ağrıyor sabah uyanamıyorum bi önce ki gebeliğimde bel ağrısıyla geçmişti sizde yine tutmuş mudur 🙏🏼

Bugün test yaptım çok silik bir çizgi çıktı dikkatli bakınca gözüküyor kan testi vermeye gidicem görenler bana şans dilesin ☺️
Merhaba kan sunucunuz cıktı mi acaba benimde çok silik bir çizgi cıktı şuan 7 haftalık hamileyim insallah sizinde öyledir

Kan tahlili yaptırdım adetime 8 gün kala negatif çıktı doktoruma sonucu attım idrar testinde ki silik çizgiyi de attım kan tahlilini tekrarlayalım dedi 1 hafta daha bekle dedi zaten adet dönemime denk geliyor adeti beklicez mecbur bugün yine başka testle baktım silik çizgiler devam ediyor ben anlamadım testler mi benle dalga geçiyor gebelik varsa kanda çıkmayıp nasıl idrar da çıkıyor gebelik yoksa bu testler neden silik çıkıyor.Şafak sayar gibi gün sayıyoruz

Kan tahlili yaptırdım adetime 8 gün kala negatif çıktı doktoruma sonucu attım idrar testinde ki silik çizgiyi de attım kan tahlilini tekrarlayalım dedi 1 hafta daha bekle dedi zaten adet dönemime denk geliyor adeti beklicez mecbur bugün yine başka testle baktım silik çizgiler devam ediyor ben anlamadım testler mi benle dalga geçiyor gebelik varsa kanda çıkmayıp nasıl idrar da çıkıyor gebelik yoksa bu testler neden silik çıkıyor.Şafak sayar gibi gün sayıyoruz
Ben de Senin gibi erken kan vermistim negatif cikmisti. Adetim 3 gun gecti test yaptim hafif silik cikti. Senin ya gec dollenme olabilir. Veya O tarihlerdeki agrin yumurtlanma donemin de ooabilir yumurta catlayinca da agri oluyor igne batmasi veya bel agrisi gibi

Böyle çıkıyor testler en az 3 tane yaptım

Eklentiler

• 39C9B91B-FA34-490E-A0EF-D5A5509F9356.webp
    39C9B91B-FA34-490E-A0EF-D5A5509F9356.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 183
Böyle çıkıyor testler en az 3 tane yaptım
Demek ki sorun testlerde. Normal test alın 5 10 liralık olanlardan. Ama gecikince yapın bundan sonra. Idrarda olup kanda olmamasi imkansiz. Önce kana geçer, kandan idrara geçer.

4 gun kalip negatif ciktiysa negatifdir. Sadece gec dollenme varsa sonradan pozitif olur

Bence tabi. Kendi tecrubelerime dayanarak soyluyorum

Kızlar adetim 3 gün gecikti idrar testini atıyorum size bi bakar mısınız

Eklentiler

• E57DB7DB-5F26-4F41-8F2E-376A0C02CA90.webp
    E57DB7DB-5F26-4F41-8F2E-376A0C02CA90.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 122
Gidip kan verseniz daha net olur var gibi ❤️

Back
X