Acaba hamile miyim?

seydaogretmen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
155
3
118
Kayseri
merhaba kızlar ben ekim ayının 2sinde regl olmuştum.bir sonraki regl tarihim ise bu ayın sonu fakat bende 5-6 gündür kasık ve bel ağrısı var regl olcak gibi ara sırada da ateş oluyor kendimi umutlandırmak istemiyorum ama ne dersiniz hamile olabilirmiyim?

canım zor ama gerçekten çok zor adet sancısıda olabilir bilemeyiz beklemekten başka çare yookkkii
inş hamilesindir

arkadaşlar adet tarihim 3 gün geçti dün evde test yaptım ama sonuç negatif çıktı.testin prospektüsünü okudum açık idrar olursa doğru sonuç vermez diyor benim idrarımda açık renkli.sizce bu testler yüzde yüz doğru sonuç verirmi ayrıca bugünde adet olmadım...

seyda benimde aynen oyle oldu adet sancısı gibi bi sancı gece yatarken ateşlenmeler sürekli yatak değiştirme iç sıkıntısı ama testte sonuc negatif bir iki hafta sonra tekrar baktık sonuc pozitif. tam da umutlanmada hamilede olabilirsin

bencede canım hamile de olabilirsin
inş hamilesindir...
kan testi yaptır istersen kesin sonuçmuş...
benimde bugün adetim geçeli ikinci günüm ama test yapmaya korkuyorum ya
ya olursam diye
bendede bel ağrısı var ama kasık ağrısı falan yok...
sadece sağ kasığımda arada bir batma oluyo anlamadım ki...

canım senin yaşadıkların aynı benim hamilelik belirtilerim gibi.. adte sancısı gibi hafif ağrılar, ateş basmaları, gerginlik, duygusallık...test yaptım ve sonuç pozitifti.. inş benim gibi güzel haber alırsın.

adetin 10 gün geçince doğru sonuç veriyor o testler.
ama hastaneye gidip kan testi yaptırırsan hemen öğrenirsin.inşallah gebesindir canım.

ayy arkadaşlar inşallah hamileyimdir ya.bidaha test yapıcam ama biraz daha bekliyim diyorum.benim de duyduğum en garantisinin kan testi ve doktor muayenesi olduğu...umarım tüm bekleyenlerin yüzü güler en kısa zamanda...

kızlar bişey daha sorucam size hamile olunca illa ki göğüs ağrısı olur mu?bende zaman zaman şişme oluyor ama öyle sürekli hassasiyet falan yok.

kızlar şimdi çok alakasız bir yerde çıkıp soracağım sorularımı ama nereye yazacağımı bilemedim :)
ben 28 Ekimde adet olacaktım ancak bugün ayın 4'ü hala tık yok. hergün hasta olacağım diye hissediyorum, belirtiler tam hasta olmalık ama hiçbirşey olmadı. aslında bebek çalışmaları var o nedenle olmamak istiyorum ya neyse :)
29 Ekimde test yaptım birşey çıkmadı.
2 Kasımda merakla bir daha yaptım yine birşey yok.
Cumartesi günü de olmazsam bir daha yapacağım.

hamile olabilir miyim sizce yoksa bir insanın psikolojisi bu kadar belirti gösterip hamileymiş gibi yaparmı. ya da hamileysem hala test sonuçlarında bir şey çıkmama şansı varmı.
bir haftadır yemek yiyemiyorum, ya da yiyorum hazımsızlıktan ölüyorum. acaip gazım var. offff çok fenayım :).

bu arada göğüslerimde herhangi bir sızlama yok. bana onun daha geç olabileceğini söylediler. hamile arkadaşlarımda en çok sızlama 2. aydan sonra olmuş ama herkesin bünyesi farklı diyorlar.

aynı durumdayız canım benimde 29 ekimde olmam lazımdı.testler genelde 10 günü geçince doğru sonuç veriyomuş en garantisi kan tahlili ama bende daha yaptırmadım biraz daha beklicem...

kızlar bugün doktora gittim hamile değilmişim ya...napalım hayırlısı artık diyorum...bi konuda fikrinizi almak istiyorum ben öğretmenim ve devam edip hamile kalırsam yaz tatiline gelecek doğum bu durumda doğum izninin sadece doğum sonrası kısmını kullanabilicem...sizce ne yapmalıyım devam etmelimiyim?fikirlerinizi bekliyorum...

bence vazgeçme bebek işinden..bende çok hesap yaptım ilk hamileliğimde ve kızım temmuz sonu doğdu..yanii hesapla hamile kalınımıyo bebekler ne zaman isterlerse o zaman geliyo..akışına bırak...bende 2. bebeği düşünüyorum ve 12 aydır başaramadım...ama kasım aralık hamile kalınca yaza rastlayacak biliyorum..ne yapayım ..benim bebişler yazın doğmak istiyorlar:))))))))))))

evet aslında hesaplamayla olmaz biliyorumda bi taraftandan farkından olmadan planlamaya çalışıyorum.öğretmen olunca zor oluyor yaz tatilinde doğum.galiba en doğrusu seninde dediğin gibi akışına bırakmak...

plan yapanlardanım ve tutmuyor gerçketen. evdeki hesap çarşıya uymuyor. nerdeyse 2 yıl olacak bebek düşüneli. artık ne zmaan gelirse gelsin diyorum. bu aylarda hamile kalırsam demek ki bizim bebiş eğitim öğretimi aksatmak istemiyor..

miraycığım meslektaş olduğumuza göre doğum izni ile ilgili bişey sorayım sana.eylül başı gibi doğum yapacak bi öğretmenin doğum öncesi izni yaz tatiline denk geliyor.peki anne son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alırsa doğum öncesinden kalan 5 haftayı sonraya aktarabilirmi?yardımcı olursan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…