acaba hamile miyim??

trkn33

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
46
0
16
Van
Merhaba arkadaşlar. 1, 5 senedir evliyim.normalde yumurtlama tarihime dikkat etmem.ama geçtiğimiz ay yumurtlama tarihime dikkat ederek eşim ile birlikte olduk. 1senedir de regl dönemim her ayın 3'unde veya 4'unde oluyordu.ama şuan ayın 7'si ve hala regl olmadım. Goguslerimde de ağrı var. Şuan eşimin işi dolayısıyla şehir disindayiz. Ve bulunduğumuz yerde eczane yok acaba hamile olabilir miyim??

Yok canım bel agrim yok. Regl tarihimde, regl olacakmisim gibi sancim oldu ama gecti.gogus agrim disinda bir seyim yok cnm

Yok canım malesef otelin hemşiresi var ona sordum. Yardımcı olamadı. Çok Merak ediyorum

Evet cnm pazar günü çıkıyoruz (

belki hava değişikliğinden olabilir canım biraz daha bekle sonu hüsran olunca kötü oluyor ahh ah o günlerim geldi şimdi aklıma adetime 5 kala başlardım test yapmaya ne zaman boş verdim aman geliyor zaten dedim o ay hamileymişim hiç bir şekilde anlamadım bile adet sancılarım vardı çünkü dedim gelio kırmızılarrrr aman adetimin üstünde 5 gün geçti yapmadım son 1 tane kalmıs buldum sırf atıyım cope dıye yaptım hemileyimmmm umarım gönlünden ne geçiosa o ollsun tatlım

İnşallah nagihancım :) normalde yumurtlama donemime dikkat etmediğim aylarda adetim olmadan sanki hamileymişim gibi belirtiler oluyordu. Tabiki psikolojik :) sonu hüsran oluyordu. geçen ay ilk kez dikkat ettim. Bakalım suan 5 gün oldu. Normalde sık şehir dışına çıkarız. 1 senedir reglim hiç sasmadi.normalde olsa hafif midem bulansa hemen test yapardım. Tabi şuan o imkanım yok ama garip bir şekilde çok sakinim. Ve hamile olacakmışım gibi hissediyorum. Allah ilk önce hayırlısini versin bakalım :)

Arkadaşlar 1 hafta önce adet olmadım diye yazmıştım. Bugün reglim gecikeli tam 1 hafta oldustu ki regl oldum. Arkadaslar hamilelik umudum bitmismidir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…