- 16 Mart 2017
- 200
- 72
- 48
- 33
- Konu Sahibi Nezzolgunnn
-
Tatlim idrar da çıkar mi sence?canım bence test yap sonra tedavine ve ilaç kullanmaya devam et. mümkündür yani hamilelik, her ihtimale karşı testini yap
önce bi idrar yap canım silik de olsa çıkabilir. sonra yarın ya da öbür gün tekrar yap, reglin de geçmiş sonuçta, çıkabilir. silik de olsa çıkarsa kan testi yaptırırsınTatlim idrar da çıkar mi sence?
Canım bende çocuk düşünüyorum fakat her ay hüsrana uğradığım için oluruna bıraktım. Şimdide korkuyorum test yapmaktan aslında ama yapmak zorundayım aslında en azından kafamdaki soru işaretleri çıksın. Ilaclardan etkilenir mi daha 2 gün oldu kullanalı?ilk ay çocuk ilaçlardan etkılenmıyor ama inşallah vardır ,
iki kere yapamanız çocuk olması için yeterli
Çocukta istiyorum aslında hiç böyle olmamıştım olmazsada hayırlısı olsun artık üzülmem amaönce bi idrar yap canım silik de olsa çıkabilir. sonra yarın ya da öbür gün tekrar yap, reglin de geçmiş sonuçta, çıkabilir. silik de olsa çıkarsa kan testi yaptırırsın
inşallah hayırlısıyla hamilelik haberini alırız canımÇocukta istiyorum aslında hiç böyle olmamıştım olmazsada hayırlısı olsun artık üzülmem ama
Ins tatlis :) tuhaf olmazsa bende sorabilir miyim evli misin çoluk çocuk var mı:) ben böyle çocuk için mucizevi olayları dinlemeyi severim ve tanışmak amaclı sordum yanlış anlaşılmasın:)inşallah hayırlısıyla hamilelik haberini alırız canım
etkılenmez ama hemen sonuca vardır , bir kan ver inş süpriz olur eşineCanım bende çocuk düşünüyorum fakat her ay hüsrana uğradığım için oluruna bıraktım. Şimdide korkuyorum test yapmaktan aslında ama yapmak zorundayım aslında en azından kafamdaki soru işaretleri çıksın. Ilaclardan etkilenir mi daha 2 gün oldu kullanalı?
yok canım niye tuhaf olsunIns tatlis :) tuhaf olmazsa bende sorabilir miyim evli misin çoluk çocuk var mı:) ben böyle çocuk için mucizevi olayları dinlemeyi severim ve tanışmak amaclı sordum yanlış anlaşılmasın:)
Inş tatlim zaten şu an ayrıyız farklı ildeyiz haftaya perşembe gelecek:)etkılenmez ama hemen sonuca vardır , bir kan ver inş süpriz olur eşine
fotoğraf at bi bakalım canım belki biz de görürüzKızlarr ben silik çizgi görüyorum sanki şu an öyle bsy olabilir mi acaba ya da ben görmek istediğim için mi acaba 2 dk fln oldu hafif silik olabilir miyim acaba hamile kendime inanamıyorum kaptirmakta istemiyorum ya su an tuhaf oldum :)
Yüklemeye çalışıyorum da olmuyo denicem ama hemen karar vermiyim :)gözükür mu burdan bilmiyorum bekleyin kizlarfotoğraf at bi bakalım canım belki biz de görürüz
Allah mutluluğunuz daim etsin kızlar aynen öyle oluyor valla doktora git gel haklisin :)yok canım niye tuhaf olsun7 aylık evliyim, bebiş yok ama araştıra araştıra okuya okuya kadın doğum hemşiresinin 1/3 i oldum sayılır
canım istersen hemen yaptırabilirsin bence regl tarihin geçmiş zaten ama bi kaç gün bekleyebilirim dersen bekleKızlarr ikinci testi yaptım sanırım bozuk tek çizgi bile çıkmıyor full kırmızı kan testini ne zaman yapılsa net sonuç alırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?