Acaba hamile olabilir miyim?

Canım benim Allah size de verir ins rabbim isteyenlere nasip etsin ben tam beklemediğim anda oldu ve çok şaşırdım hala daha öyle sadece bol bol dua edin ümitsizliğe kapılmayın:) dua edicem tatlım..

Rabbim kucagina almayi nasip etsin canim benim oglum da en beklemediğim anda gelmisti :)

Kızlar merhaba
Tekrardan yazmak istedim. Aklıma takılan birşey var beni aydinlatirsaniz çok sevinirim özellikle tecrübeli bayan arkadaşlar:) Bu cuma hamile olduğumu öğrendim en fazla 4 haftalık ve sürekli acıkıyorum yemek yedikten en fazla 1 saat sonra ve aşırı rahatsız oluyorum yemesem halsiz hissediyorum kendimi ve başım dönüyor sanki. Normal mi sizce? Ya da hemem aciktigimda birşey yemesem zararları var mi yeni olduğu için ve tecrübesiz ilk bebeğim olacak korkuyorum da bilgilendirirseniz cok sevinirim :) tesekkurler simdiden

suan belrtler baslamayablr 6 hftada baslar cnm belki bbge gder dsuncsyle yiyiyo olblrsn erkn bunn icn cok ackms olman

cok yemesn dha iyi saglkli besln cok yme az ye enazndan rahtsz olmzsn cnm yedklern fazlysa rahtsz olmn norml

ben oglmda fazla yemydm cnku nekdr yesem cock azini aliyodu 7 ayda karnm ckmsti suan tekrr hamleyim 10 hftlk cuma gunu grdm bbgmi kalbnide duydm sukur

ben oglmda fazla yemydm cnku nekdr yesem cock azini aliyodu 7 ayda karnm ckmsti suan tekrr hamleyim 10 hftlk cuma gunu grdm bbgmi kalbnide duydm sukur
Allah analı babalı büyütür ins ve diğer bebeginide sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın ins cnm. Çocuklarımız bam başka kıymetli oluyorlar Allah yokluklarini göstermesin

Ins cnm ya bi de doktora gitmistim hiç bsy söylemedi içimi rahatlatmadi bilmiyorum neler yapılıp yapılmaması gerektiğini o yüzden sknti yapiyo insan ister istemez
kese gorunmdgi icn demmstr brsey dememesde norml 750 dgerde gorunmdgi icn kesn brsey desydi buda dgru olmdi erkndi cnku 5 hftda faln kesnlk olr ozmn soler brsey bbgi gormdn brsey dememesi gayet norml cnm

kese gorunmdgi icn demmstr brsey dememesde norml 750 dgerde gorunmdgi icn kesn brsey desydi buda dgru olmdi erkndi cnku 5 hftda faln kesnlk olr ozmn soler brsey bbgi gormdn brsey dememesi gayet norml cnm
Bu hafta gidicem ona gore birşey dicek doktor ins bir sorun olmaz artar değer de çocuğum beni bırakmaz korkuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…