( Ya bende hamile degilmisimm ((( mafoldumben
neden üzülüyorsunki şimdi? hamile kalmakmı istiyordun? ama yazına bakılırsa sanki istemiyormuş gibi bir anlam sezdim ben sanki. ne diyelim hayırlısı olsun
Arkadaşlar, beklediğim adet tarihinden 5 gün önce tuvalette, tuvalet kağıdına biraz kan geldi, ramazan dolayısıyla adetimin düzensizleştiğini ve erken geldiğini sandım. 1-2 gün daha kahve lekeler şeklinde devam etti, sonra kesildi. Dün adet olmam gerekiyodu ama hala yok. Belli belirsiz bel ve kasık ağrıları var ama göğüslerde dolgunluk acıma falan yok (benim adetlerimde de genellikle göğüslerimde bi değişiklik olmaz zaten). Sizce hamile olabilir miyim, hamilelikte mutlaka göğüslerde acıma olur mu???
slm ben yeni üyelerdenm,hamilemiyim bilmiyorum ben pkolyum adetim düzensiz enson adtm 26temmz buay geçti düznszlğmde var ama belimde ağrı,kasıkta hassasiyet ve gergnlk,baş ağrısı hafif herzamn olmama kaydyla bulntm var eklmlrmde ağrı araara halsizlk vr üşüyorum gece uyuyamıyorum kalktgmdada çok yorgun kalkıyorum test aldm yapmadım bekliym dedm biraz daha bilemiyorum sizce nedir?..
merhaba, neden bekliyorsun testi yapsana bende çok merak ettim şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?