Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok canım inşallah olmaz. Bu koyuluk güzel bir sonuç rakam da inşallah yüksek çıkar. İçini ferah tut. Stresten uzak dur ve kendini yorma. Beslenme dikkat et. Umarım güzel sonuçlar alırsınız
Yok canım inşallah olmaz. Bu koyuluk güzel bir sonuç rakam da inşallah yüksek çıkar. İçini ferah tut. Stresten uzak dur ve kendini yorma. Beslenme dikkat et. Umarım güzel sonuçlar alırsınız
İnşallah 5 ay oldu evleneli şimdiye kadar korunduk bu ay bir aydır korunmuyorum göğüslerimde bir doluluk normalde o kadar büyük değil büyüdü ve kasıklarım sanki regl olacakmışım gibi bişey var ve bu sefer yumurtlama günlerimde ilişkiye girdik
İşte ne biliyim çocukları çok seviyorum rabbim hayırlısını nasip etsin bende bekliyorum haftaya kan testi vereceğim siz de sonucunuzu paylaşın valla çok merak ederim
Yok kasık ağrısı olur normaldir ama adette de gebelikte de olduğu için tam belirti olarak kabul edemeyiz testiniz pozitif duruyor ama dediğim gibi kan tahlili için bekleyeceksen de dikkat etmen gerekir hareket beslenme vs tekrardan hayırlı olsun
İşte ne biliyim çocukları çok seviyorum rabbim hayırlısını nasip etsin bende bekliyorum haftaya kan testi vereceğim siz de sonucunuzu paylaşın valla çok merak ederim
Arkadaşlar reglime 3 gün var. Ve 1 haftadır da karınımın altında kasıklarımda ağrı var. Test yapayım dedim bu sonuçlar çıktı. Biri daha belirgin diğeri iste ilk yaptığıma nispeten biraz daha silikti. Açıkçası heveslenmek hüsrana uğramak istemem. Ama yardımcı olursanız sevinirim ilk bebeğim olacak tecrübesizim.