- 11 Ağustos 2022
- 290
- 55
- 48
- 28
- Konu Sahibi Gulumsekaderine1
-
normalde gecer hatta bir cok sey hamilelik belirtisi olarak gecer ama dinlemeyin vucudunuzu dinledikce belirti bulursunuz . Tam 4 sene her ay bi belirti aradim hepsinde buldum defalarca hamileyim sandim kiminde cizgiler gordum falan. Yani demem o ki gununuz gelmeden dusunmeyin akisina birakin biliyorum cok zor dusunmemek ama mesgale bulun bunu dusunmeyn gununuz gecince test yapin yoksa insan dusunmekten arastirmaktan delirecek oluyorMerhaba kızlar 1 buçuk senedir gebelik için uğraşıyoruz.Normalde gebelik belirtisi arardım kendime ama olmayacağını bilerek işte.. ama bu ay vajinada sızlamazlar kasiklarimda da aynı şekilde sızlamazlar oluyor. Beyaz akintim var surekli uyku hali halsizlik var falan ama adetime de 7 gün var daha bu belirtiler erken gibi geldi bana ama yine de bir sorayim dedim bu batmalar sizlamalar hamilelik belirtisi olarak geçiyor mu acaba biliyor musunuz sizler
Öyle yapıyorum normalde hatta belirti bulsam bile kendimde artık psikolojik olduğunu bilip amaan yine başladın diyorum kendi kendime :) çalışıyorum zaten pek vaktim olmuyo belirti aramaya sadece o sızılar rahatsız edecek boyuta geldiği için acaba mi dedim yoksa usutmuste olabilirim yani yine ihtimal verdigim yok :)normalde gecer hatta bir cok sey hamilelik belirtisi olarak gecer ama dinlemeyin vucudunuzu dinledikce belirti bulursunuz . Tam 4 sene her ay bi belirti aradim hepsinde buldum defalarca hamileyim sandim kiminde cizgiler gordum falan. Yani demem o ki gununuz gelmeden dusunmeyin akisina birakin biliyorum cok zor dusunmemek ama mesgale bulun bunu dusunmeyn gununuz gecince test yapin yoksa insan dusunmekten arastirmaktan delirecek oluyor
insallah gonlunuzdekidir hayirlisylaÖyle yapıyorum normalde hatta belirti bulsam bile kendimde artık psikolojik olduğunu bilip amaan yine başladın diyorum kendi kendime :) çalışıyorum zaten pek vaktim olmuyo belirti aramaya sadece o sızılar rahatsız edecek boyuta geldiği için acaba mi dedim yoksa usutmuste olabilirim yani yine ihtimal verdigim yok :)
Çok çok amininsallah gonlunuzdekidir hayirlisyla
Ya inşallah dediğin gibi olur bende sürekli bu sızlama yok ama normalde olmayan birşey ve rahatsız eden birşey o yüzden sormak istedimaynu belirtileri bende yaşadım inanılmaz bir ağrı hissi adet olsam da bu ağrıların bir anlamı olsa diyordum kendime ama adetim birgün geçince test yaptım hatta burayada yazmıştım belirtilerimi sormuştum şuan 8+5 olduk inşaallah seninde istediğin gibi olur
ama sen yinede bekle adetin geçsin bir kaç gün sonra test yap bizede haber ver :)Ya inşallah dediğin gibi olur bende sürekli bu sızlama yok ama normalde olmayan birşey ve rahatsız eden birşey o yüzden sormak istedim
Beklerim zaten ya test yapmayı bırakmalı çok olduama sen yinede bekle adetin geçsin bir kaç gün sonra test yap bizede haber ver :)
Belirtileriniz devam ediyor mu benimde 6gun var bata akinti ve çok hafif kaşık ağrısı var aradaBeklerim zaten ya test yapmayı bırakmalı çok olduhatta gecerse de beklerim ben bu kafayla
Evet beyaz sümük gibi akinti var cok fazla, kasiklarimdaki ağrı azaldı ama belirtiler azaldikca ümitlerde azalıyor sankiBelirtileriniz devam ediyor mu benimde 6gun var bata akinti ve çok hafif kaşık ağrısı var arada
Ay inşallah ikimizdede belirtiler olur benimdebugun çenem sivilcelendi çok uzuldm adet belirtisi sanirmEvet beyaz sümük gibi akinti var cok fazla, kasiklarimdaki ağrı azaldı ama belirtiler azaldikca ümitlerde azalıyor sankiama nasip Allahtan gelen herşeye kabulüz bata 5 gun kaldi benimde
Benimde akıntım azaldı kasigima daha sık ağrı girmsye başladı her ay adet olurdum ama sanki adet belirtilerini unuttumEvet beyaz sümük gibi akinti var cok fazla, kasiklarimdaki ağrı azaldı ama belirtiler azaldikca ümitlerde azalıyor sankiama nasip Allahtan gelen herşeye kabulüz bata 5 gun kaldi benimde
Benimde yüzüm yeni temizlendi sivilcelerden kaç aydır çok fazlaydı bu ay hiç çıkmadı garipAy inşallah ikimizdede belirtiler olur benimdebugun çenem sivilcelendi çok uzuldm adet belirtisi sanirm
Evet o bende de oluyo ya biz hep gebelik belirtisi aradığımız için adet belirtisini unuttukBenimde akıntım azaldı kasigima daha sık ağrı girmsye başladı her ay adet olurdum ama sanki adet belirtilerini unuttum
Ya umarım güzel haberler verebilirizBenimde yüzüm yeni temizlendi sivilcelerden kaç aydır çok fazlaydı bu ay hiç çıkmadı garip
Evet o bende de oluyo ya biz hep gebelik belirtisi aradığımız için adet belirtisini unuttuk
Peki ne hissediyorsunuz hamilelik hissiyatı var mıEvet o bende de oluyo ya biz hep gebelik belirtisi aradığımız için adet belirtisini unuttuk
Hissediyorum aslında ama o hisse bağlanmaktan korktuğum için düşünmek istemiyorum adet olunca çok üzülüyorum çünkü bu ay eşimin kullandığı ilaç bitti ve hacamat olduk o yüzden biraz ümitliyim normalde sık sık adetten 3 5 gun once lekelenmelerimde baslardi simdi de bembeyaz akinti geliyor ararsam daha çok şey de bulurum ama işte korkuyorum daPeki ne hissediyorsunuz hamilelik hissiyatı var mı
Ne zamdir deniyorsunuz peki. Biz üç aydır deniyoruz geçen ay alttan mauyene ve hormon kan testleri yaptım iyi herşey bu ayda sadece kasıklarımda bir tık ağrı fazla hissettiğim ciin bende umutlandim ama umutumu yitirecek sivilcelerde çıktı of ofHissediyorum aslında ama o hisse bağlanmaktan korktuğum için düşünmek istemiyorum adet olunca çok üzülüyorum çünkü bu ay eşimin kullandığı ilaç bitti ve hacamat olduk o yüzden biraz ümitliyim normalde sık sık adetten 3 5 gun once lekelenmelerimde baslardi simdi de bembeyaz akinti geliyor ararsam daha çok şey de bulurum ama işte korkuyorum da
1 buçuk yıldır deniyoruz biz eşimde sperm hareket azlığı vardı ilaca başladı bu ay bitti ilacı da hacamati da denedik bi ton ot çöp ne varsa yaptık ama işte herşeyin hayırlısı tabiNe zamdir deniyorsunuz peki. Biz üç aydır deniyoruz geçen ay alttan mauyene ve hormon kan testleri yaptım iyi herşey bu ayda sadece kasıklarımda bir tık ağrı fazla hissettiğim ciin bende umutlandim ama umutumu yitirecek sivilcelerde çıktı of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?