• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim kızlar

Sen bilirsin istersen sabah dene ama zaten adet geçikmesinden 1 hafta sonra deneyin diyorlar:)
Ama tatlım ben bu ay oldum az az ilk kez olarak ve kanama biteli 10 gün oldu.O yüzden düşündürüyor beni. Ayrıca bu lekelenme olarak kanama yerleşme kanaması imiş.Bu yerleşme kanamasindan sonra 6 gün sonra test yapılıyor muş. Simdi nette öğrendim. :D

Son düzenleme:
Ama tatlım ben bu ay oldum az az ilk kez olarak ve kanama biteli 10 gün oldu.O yüzden düşündürüyor beni. Ayrıca bu lekelenme olarak kanama yerleşme kanaması imiş.Bu yerleşme kanamasindan sonra 6 gün sonra test yapılıyor muş. Simdi nette öğrendim. :KK70:
Hmm o zaman bekle biraz daha

Böyle belli belirsiz gibi fotoğrafta az gözüküyor
erken gebelik testi değil mi bu? yalancı pozitif olabiliyor özellikle adet döneminde ve adetten 1 gün önce yapıldığı zaman . kesin emin olmak istiyorsanız kan verin

sağlık ocağında, test pozitif çıktı derseniz hcg testi yapıyorlar bence oraya da bi gidin

sağlık ocağında, test pozitif çıktı derseniz hcg testi yapıyorlar bence oraya da bi gidin
Bilemedik ki direk öyle deyince hcg ye bakmaya gerek duymadı galiba bizde geri gelmiştik sağlık ocağında yaptırayım bari yaparlar mı

tabi yaparlar aklınızda şüphe kalmasın bence

Back
X