Şimdi çıkmış aslında ama hastane uzak yarın öğrenebilirim bekliyorum sadece inşallah hamileyimdirAllah gönlünüze göre versin. Ne zaman belli olacakmış test?
Şimdi çıkmış aslında ama hastane uzak yarın öğrenebilirim bekliyorum sadece inşallah hamileyimdir
Aradım aramaz olmaz miyim ama kendiniz gelmeniz gerekiyor dedi yarın öğreneceği m iste yada eşim gider akşam acil den bakar ya ama ben sanmıyorum çünkü adet e daha var doktor a ben yumurta takip i için gittim bana bole söyleyince şok geçirdimİyi sabrediyorsunuz vallahi. Ben olsam telefon etmiştim gidemesem bile :)
Nasıl bakıliyor ben bulamadım hangi sitedeİnternetten kan sonuçlarına bakiliyo
Devlet hastanesinde mi verdinizNasıl bakıliyor ben bulamadım hangi sitede
Evet devlet hastanesinde Mersin yani kadın doğumDevlet hastanesinde mi verdiniz
Barkod veriyolar onun üstünde internetten bakabilmen için hasta no filan yaziyo sağlık bakanligi stesinden bakiliyoEvet devlet hastanesinde Mersin yani kadın doğum
Negatif çıktı benim hakkı m yok sevinmeyeBarkod veriyolar onun üstünde internetten bakabilmen için hasta no filan yaziyo sağlık bakanligi stesinden bakiliyo
Negatif çıktı benim hakkı m yok sevinmeye[/QUOTE
Sana mesaj attım özelden
Uzulme zamanı gelince allahın izniyle olurNegatif çıktı benim hakkı m yok sevinmeye
Daha çok küçüksün canım niye isyan ediyorsun üzülüyorsun . Allahım nasip eder inş .daha çok uzun yolun var önünde olur elbetNegatif çıktı benim hakkı m yok sevinmeye
İnşallah olur ama belirsizlikler beni çok yoruyor 8 9 ay dir evliyim hep belirsiz içinde oldum eşim biraz anlayış göster se belki bu kadar düşünür olmamDaha çok küçüksün canım niye isyan ediyorsun üzülüyorsun . Allahım nasip eder inş .daha çok uzun yolun var önünde olur elbet
İnş yaseminUzulme zamanı gelince allahın izniyle olur
Kocan niye anlayis gostermiyor anlamadim cocuk tek bi kadinin yapacagi bi sey degilİnşallah olur ama belirsizlikler beni çok yoruyor 8 9 ay dir evliyim hep belirsiz içinde oldum eşim biraz anlayış göster se belki bu kadar düşünür olmam
Rabbi m hayırlısı ni versin keşke benim elimde olsa herseyKocan niye anlayis gostermiyor anlamadim cocuk tek bi kadinin yapacagi bi sey degil
Yani kocanin nasil bir insan oldugunu bilmem ama byle hassas konularda yaninda olmaliki o zaman evliligin birlikte bir yastiga bas koymanin anlami olsun uzulebilir niye olmuyor die seninle paylasm icinde olabilir bunlar dogal ama anlayis gostermemesi yanlis bnce yinede senin hayatin sen daha iyi bilirsin esiniRabbi m hayırlısı ni versin keşke benim elimde olsa hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?