- 28 Eylül 2022
- 17
- 4
- 6
- 26
- Konu Sahibi gksmeh0618
-
Benim de adet gecikmesinden 20 gün sonra böyle çıkmıştı çok silik erken gebelik testiyle net iki çizgi görüp kan vermiştim. Kan verin anlarsınızAdetim 1 ay geçti pko olduğu için sürekli gecikmem oluyor
Var gibi duruyor inşallah vardır kan ver bence hemen canım hayırlısı olsun
Amin inşallah Allah razı olsunEvet pozitif hatta tahmini hcg 60 100 arası, ben de böyle öğrenmiştim. Hayırlı olsun canım
Amin İnşallahBence gebelik var. İnşallah sağlıklı gebelik olur ve devamını görürsünüz
Yarın vericem inşallah vardırVar gibi duruyor inşallah vardır kan ver bence hemen canım hayırlısı olsun
İnşallah vardır Rabbım kimsenin kucagini boş bırakmasınBenim de adet gecikmesinden 20 gün sonra böyle çıkmıştı çok silik erken gebelik testiyle net iki çizgi görüp kan vermiştim. Kan verin anlarsınız
Ara sıra gelen sag kasık ağrısı adet gibi değil oda belirti ola bilirmi acabaEvet pozitif hatta tahmini hcg 60 100 arası, ben de böyle öğrenmiştim. Hayırlı olsun canım
OlabilirAra sıra gelen sag kasık ağrısı adet gibi değil oda belirti ola bilirmi acaba
Hayırlı olsun. Anında çıkmış bir pozitif görüyorum. Kan testinde gittin mi ?
İnşallahOlabilir
İnşallah diyeceğine gitsene kız delirttin beni burda herkese inşallah demişsinİnşallah vardır Rabbım kimsenin kucagini boş bırakmasın
Kizz yarın sabah 8.30 da kan vercem heyecandan ne diyemiyorum bilemedim kiİnşallah diyeceğine gitsene kız delirttin beni burda herkese inşallah demişsintabiki de inşallah vardır ama kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?