Bilmem yaptırmadım ultrasonda yok diyince bişey gerek duymadım ama acaba diye tereddütteyim. ama adet olucakmışım gibi karnım ağrıyor.nıye kan testı yaptırmadın
belkide şimdi işteyim o yüzden artık uyuyamadım gece hep düşündüm.yanı bılemedım şımdı adetın duzenlı oluyrsa kan tahlılı yaptırma sansın varsa bence suan gıt yaptır acaba demezsın en azından
kıyamam ya o heyecanlı bekleyışı çok ıyı bılıyorum bende adetım bıgun bıle gecıkse hemen heyecanlanıyorumbelkide şimdi işteyim o yüzden artık uyuyamadım gece hep düşündüm.
Canim bir daha yapsana ac karninaSelam.benimde testime baka bilirmisiniz lutfen.hasas testlerden erken cikan.yapdim boyle oldu.boyle olup hamile olan varmi aranizda bu simdi ne anlamadim
Ac karnina diyildim.Bunun arkasindan birinde yapdim çubukdu ama o test.hic birsey cikmadi ya cok uzuluyorum hic kimse anlamiyormu bu testdenCanim bir daha yapsana ac karnina
yok zayıfım ben son adetim 17 mayısta başladı 22 sinde bittim dün gittim doktora ultrasonda baktı bişey yok kese bile yok boş rahimin dedi testide baz almadı zatenCanim son adetin nedir bide biraz kiloluysan hemen ultrasonda cikmiyo benimde oyle olmustu. Erken oldugu icin gorunmuyor
Baska bir tane daha yap cubuklardan anlamiyorum canim. Ilk yaptigindan tekrar yap karisik cikmis hic boyle cikmadiki bendeAc karnina diyildim.Bunun arkasindan birinde yapdim çubukdu ama o test.hic birsey cikmadi ya cok uzuluyorum hic kimse anlamiyormu bu testden
evet ilk testi gördüm çok ağladım hala daha ağlıyorumkıyamam ya o heyecanlı bekleyışı çok ıyı bılıyorum bende adetım bıgun bıle gecıkse hemen heyecanlanıyorum
Anladim canim cevap yazdigin icin Allah razi olsun.bilmiyorum ya boyle neden oldu bu test karisdi bir sey anlanmiyorBaska bir tane daha yap cubuklardan anlamiyorum canim. Ilk yaptigindan tekrar yap karisik cikmis hic boyle cikmadiki bende
Git kan tahlili yaptir canim. Gec yumurtlamista olabilirsin. Alttan ultrasonda daha net cikar bence sen hic ultrason yaptirma direk kan tahlili yaptiryok zayıfım ben son adetim 17 mayısta başladı 22 sinde bittim dün gittim doktora ultrasonda baktı bişey yok kese bile yok boş rahimin dedi testide baz almadı zaten
kolay kolay testlerde yanlış sonuç çıkmıyo bence sen ögle arası yenı bı test al tekrar yap bakalımevet ilk testi gördüm çok ağladım hala daha ağlıyorum
Bence ultrasonda cikmamasi normal daha yeni oldugu icin oyle ola bilir korkma bence hamilesin ama yinede bir kan testi yapdir kesin cikar orfaArkadaşlar merhaba aranızda yeniyim. adetim 4 gün gecikti ve adet karın ağrısı çekiyorum olucakmışım gibi dün test yaptım teste göre hamile çıktım sonra doktora gittim doktora ultrasondan baktı rahimde bişey yok hiç bişey gözükmüyor dedi boş rahimin içi dedi sizce hamilemiyim ?
Canim bir tane daha yap sen. Oda ayni cikarsa dr a git kan tahlili yaptirAnladim canim cevap yazdigin icin Allah razi olsun.bilmiyorum ya boyle neden oldu bu test karisdi bir sey anlanmiyor
Benim adetim 6si oldu az oldu.sonra doktora gittim rahime su toplanmis d3di bende belki hamileyimde o anlamamisdir diye bir test yapdim bu gun adetin 12gunu.ama isde boyle oldu anlamadimCanim bir tane daha yap sen. Oda ayni cikarsa dr a git kan tahlili yaptir
Tamam da canim bir tane daha test yap bakalim o nasil cikacakBenim adetim 6si oldu az oldu.sonra doktora gittim rahime su toplanmis d3di bende belki hamileyimde o anlamamisdir diye bir test yapdim bu gun adetin 12gunu.ama isde boyle oldu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?