Tamam da canim bir tane daha test yap bakalim o nasil cikacak
Tamam.o zaman yarin ilk idrarimla yaparim bakalim nolucok insAllah cikar cok yoruldum bu testlerden artikTamam da canim bir tane daha test yap bakalim o nasil cikacak
4 haftalık hamileyim ondan ultrasonda gözükmedi. çok şaşkınım ağlamaktan alamıyorum kendimiGit kan tahlili yaptir canim. Gec yumurtlamista olabilirsin. Alttan ultrasonda daha net cikar bence sen hic ultrason yaptirma direk kan tahlili yaptir
4 haftalık hamileyim. ultrasonda o yüzden gözükmediCanim son adetin nedir bide biraz kiloluysan hemen ultrasonda cikmiyo benimde oyle olmustu. Erken oldugu icin gorunmuyor
4 haftalık hamileyim çok küçük o yüzden gözükmedi ultrasondaBence ultrasonda cikmamasi normal daha yeni oldugu icin oyle ola bilir korkma bence hamilesin ama yinede bir kan testi yapdir kesin cikar orfa
Evet cok sukur bende oyle demisdim4 haftalık hamileyim çok küçük o yüzden gözükmedi ultrasonda
evet Allah razı olsun şuan tutunmaya çalışan bir kan pıhtısıEvet cok sukur bende oyle demisdim
Heyecan falan gecirme.ulturasonda gorulecekmi kalp atisimi falan.bunlari dusunme bence hamileliyinin tadini cikar cok guzel bir hisdir eminim.sonuna kadar gonlunu ferah tutevet Allah razı olsun şuan tutunmaya çalışan bir kan pıhtısı
evet şuan farkında değilim hala şok gibi geliyor inanamıyorumHeyecan falan gecirme.ulturasonda gorulecekmi kalp atisimi falan.bunlari dusunme bence hamileliyinin tadini cikar cok guzel bir hisdir eminim.sonuna kadar gonlunu ferah tut
Gecmi oldu canim bebeyin?ben 3cu yilimdayim hala yok cok uzuluyorumevet şuan farkında değilim hala şok gibi geliyor inanamıyorum
Hayirli olsun canim. Teyzwmin kizinin3 sene olmadi oda ayni senin gibi agladi bende aglamistim o aglarken tahlil yaptirdinmu4 haftalık hamileyim ondan ultrasonda gözükmedi. çok şaşkınım ağlamaktan alamıyorum kendimi
Kiz sen bir tane daha test yapsana ben catladim meraktan. Daha ne duruyonGecmi oldu canim bebeyin?ben 3cu yilimdayim hala yok cok uzuluyorum
benim 1 sene olucak evlilik 6 ay korunmadım şimdi oldu işte. evet 4 haftalık dedi doktor. gözümün yaşı dinmedi çok şoktayım içimde tutunmaya çalışan bir kan hücresi varHayirli olsun canim. Teyzwmin kizinin3 sene olmadi oda ayni senin gibi agladi bende aglamistim o aglarken tahlil yaptirdinmu
benim 1 sene olucak evlilik 6 ay korunmadım şimdi oldu işte. evet 4 haftalık dedi doktor. gözümün yaşı dinmedi çok şoktayım içimde tutunmaya çalışan bir kan hücresi var
Canim benim hic umudum yok.yarin pazar.1gun sonra gidip kan testi yapdircam.ama bence hicbirsey yokKiz sen bir tane daha test yapsana ben catladim meraktan. Daha ne duruyon
Canim benim hic umudum yok.yarin pazar.1gun sonra gidip kan testi yapdircam.ama bence hicbirsey yok
Benim 6si adetim oldu ama az oldu bugun 12ci gunu adetimin oyuzden az oldugu icin umutlandim bilemiyirum ya ofSen test al birtame daha yap bugun bakalim ne cikacak hadi anne adayii
Sen yap bakalim ne cikcakBenim 6si adetim oldu ama az oldu bugun 12ci gunu adetimin oyuzden az oldugu icin umutlandim bilemiyirum ya of
Tamam canimSen yap bakalim ne cikcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?