- 28 Temmuz 2016
- 76
- 50
- 8
- Konu Sahibi Sematikkizcagiz
-
Tamamda böyle yazmaniza gerek yok, bende diger arkadaslar gibi yardim istedim o kadar yinede sagolunYahu biz buradan cidden nereden bilelim.
Töbe estağfurullah.
Test alın yapın lütfen.
Biz hamilesiniz desek ve olmasanız ne olacak ya da tam tersi.
Ayrıca popiş ne alaka .Kan geldiyse popişten basursundur.
Mune
Cok tesekkür ederim cevabin icinAdetin yeni gectiyse 1,5 hafta omce yaptigin testin negatif olmasi gayet dogal. Yarin aabah ilk idrarinla test yaparsan kesin sonucu öğrenirsin. O belirtiler adet olmadan once de oluyor çunku ayirt edilmiyor
Gebelik varsa kanda bile o kadar erken dönemde çıkmaz zaten. Bence yarın bir kan testi yaptır. Kesin sonucu o verir. Ayrıca "popişinden" gelen kan ne alaka anlamadım. Hemoroid şikayetiniz mi var?
Cevabiniz icin tesekkür ederimHamile olsanız bile hiç bir belirtiniz olmaz. Test adet gecikmesinde yapılır. Bir gün geçmiş rahatlıkla yapabilirsiniz.
Kusura bakmayin henüz yeni oldugum icin bilemedim cevabiniz icin tesekkür ederimKonu yanlış yere açılmış, uygun bölüme taşıdım, konu sahibesi buradan yardımcı olamayız, test yapın, kan farklı yerden geldiyse doktora gidin zira onun gebelikle alakası yok.
Hahah güldürdünüz beni tesekkür wderimBebeğiniz popişinizden heyyoo ben geldiiimm diyerek el sallıyorsa demek
Çok geçmiş olsun. Kan sıkıntılı durum tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?