Acaba hamilemiyim yardimci olun

Sematikkizcagiz

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
76
50
8
Hayirli Geceler Arkadaslar. Bu benim ilk yazim araniza yeni katildim .
Ben 3 aylik Evliyim, ve hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum adetim 1 gün gecikdi, sabah ilk çişim çok koyu, kendimi halsiz hissediyorun, gögüslerim agriyor, ve cok duygusala bagladim dizilerde hiç ağlamayan ben, saçma sahnelerde gözlerim doluyor.. test yapmisdim 1 bucuk hafta önce ama negativ cikdi.. bugün baya bi belirtiler vardi dedim tamam hamielyim galiba ama az önce lavaboya gittigimde popisimden kan geldi sizce normalmi hamilemiyim ? Yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden tesekkürler.

Adetin yeni gectiyse 1,5 hafta omce yaptigin testin negatif olmasi gayet dogal. Yarin aabah ilk idrarinla test yaparsan kesin sonucu öğrenirsin. O belirtiler adet olmadan once de oluyor çunku ayirt edilmiyor

Gebelik varsa kanda bile o kadar erken dönemde çıkmaz zaten. Bence yarın bir kan testi yaptır. Kesin sonucu o verir. Ayrıca "popişinden" gelen kan ne alaka anlamadım. Hemoroid şikayetiniz mi var?

Valla bunlar benim adet belirtilerim
Bide popiş ne yahu
Ben popişi başka tarafa diyorum ama bilemedim şimdi

Gebelik varsa kanda bile o kadar erken dönemde çıkmaz zaten. Bence yarın bir kan testi yaptır. Kesin sonucu o verir. Ayrıca "popişinden" gelen kan ne alaka anlamadım. Hemoroid şikayetiniz mi var?

Arkamdan yani tam olarak ne oldugunu bilmiyorum en iyisi kan testi yaptiriym tesekkür ederim cevabiniz icin

Hamile olsanız bile hiç bir belirtiniz olmaz. Test adet gecikmesinde yapılır. Bir gün geçmiş rahatlıkla yapabilirsiniz.

Hamile olsan bile hemen bi duygusallık olmaz ki ne alaka.
Kan testi yaptır emin olmak için.

Konu yanlış yere açılmış, uygun bölüme taşıdım, konu sahibesi buradan yardımcı olamayız, test yapın, kan farklı yerden geldiyse doktora gidin zira onun gebelikle alakası yok.

Bebeğiniz popişinizden heyyoo ben geldiiimm diyerek el sallıyorsa demek

Çok geçmiş olsun. Kan sıkıntılı durum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…