Acaba hamilemiyim yardimci olun

Kusura bakmayin henüz yeni oldugum icin bilemedim cevabiniz icin tesekkür ederim
Rica ederim sorun değil, yeni olduğunuz için hangi bölüme açacağınızı bilememeniz normaldir.
Sabah ilk tuvaletinizin koyu olması gebelik belirtisi değildir, bunu hemen belirtelim ki okuyan başka arkadaşlar varsa koyu tuvaleti görünce heyecanlanmasınlar, herkesin sabah ki ilk tuvaleti koyu olur.
Henüz 1 gün geçmiş regl'iniz, idrar testi yaptıracaksanız 10 gün kadar beklemeniz gerekir test için, kan testi en hızlı test, siz hamilelik istiyorsanız kendinizi şartladığınız içinde herşeye ağlıyor olabilirsiniz çünkü gebeliğin ilk haftalarında ağlama olmaz.
Kan testi yaptırın, gelen o kan makattan geldiyse eğer onun içinde ayrı bir doktora gidin hemen.

Neeeee 10 gün gecikmesini beklemek mi mune hanim:)

Gülcem gülemiyorum. Eşim niye domuz gibi sesler çıkartıyorsun diyor..

Kan testi yaptırın, popişinizi de doktora gösterin.
Tam bahsettiğiniz sesleri çıkarırken yazınızı okudum. Bunun üzerine çıkardığım sesler artık tanımlanamıyor

Konu sahibine geçmiş olsun, önce gebelik şüphesi için kan testi, sonra diğer problem için genel cerrahide muayene olmasını öneririm

Yahu neden kizin ustune bukadar gittiniz ki?
Kizcagiz daha 3 aylik evli ve belliki hevesli. Ne olmus yani biraz heveski biraz simarikca takilmak istemisse? Belliki burayi samimi bukdugundan boyle birngiris yapmış. Boyle tepkiler alacagini bilse acmazdi herhalde... bin pisman oldu.

Burada binlerce konu var şu belirtilerim var hamile olabilir miyim diye ama pozitif ve normal yorumlar var. Neye ugradigini sasirdi kiz.evet alismadigimiz tarz biraz ama yinede anlayisli olmak gerek.
Belliki evliliginde (3 aycik daha) simartiliyor. Yani deli dolu deriz ya oyle biri belki.
Popom degilde popis yazmista ne olmus sanki? Bu mu rahatsiz etti?
Eger onun hamilelik belirtisi olmadigini bilse sormazdi herhalde.
Onun icinde ayri bir doktora ciksan iyi olur. Basurden olur o..
Eger istiyorsan umarim hamilesindir.
Degilsende hayirlisi...

Bozma moralini sen. Ama bazi durumlarda insanlar ne derse yanlis olur. Cunku mesajiniza bakarak kimse oylesin yada degilsin diyemez cunku belirli bir belirti yok.
Ne bileyim. Ornegin test yaptım 1ri net diger cizgi silik cikti hebemiyimdir acaba?
Yada adetimden 3-5 gun gecikti kasik agrilarim var bas donmem yada mide bulantim vs. Gibi... yamzis olsaydin belki birsyeler denilebilinirdi.
Sen adetini bekle geciktiginde kan testi ver en dogrusu o olur. Bazen idrar gebelik testi yanitici olabiliyor.

+1

Öncelikle bu yaziniza cok sevindim. Bana tekrar güven verdiniz buraya yazmak ile. :)
Evet 3 aylik evliyim ve cevremde konuscak pek kimsem yok kimseye acamiyorum kendimi.. icine kapanik biriyim belkide bu yüzden bu sayfaya üye olub yazma geregini duydum.
ben genc anne olmak istiyorum birazda hevesliyim belkide piskolojikmen kendi kendime böyle düsünüyorum. ama evlendigimden beri cok rahatsizliklarim oldu.. ve son aydir olmayan seyler olunca ister istemez insan düsünüyor.. pazartesi doktora gidecegim ve kan testi olacagim :*

popis yazmamin nedenide ne yazcagimi bilemedim kusuruma bakmasin arkadaslar lütfen .. admin 'makattan' yazmis ozaman anladim asil ismi ne oldugunu.. türkce kelimelerinde biraz zorlaniyorum kusuruma bakmayin lütfen

size tekrardan cok tesekkür ederim karekterinizi öyle güzel gösterdiniz ki hayirli aksamlar

Hakkindan hayirlisi oksun. Neticeyi buradan yazarsan sevinirim.
Mesajini okudugumda. Altarnatif olarak ne yazabilirsin diye düşündüm ilk anda makat benimde aklima gelmedi bildigim halde. Olur oyle seyler. Kafana takma.

Test sonucunu buradan yazarsan iyi olur. Bende merak etti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…