Arkadaşlar size bir sorum olucak.
Polikistik over sendromu olan biriyim ve çocuk istiyoruz ve bu ay klomen birde inofolik şase kullandım 16.qun çatlamam oldu sanırim ve 4 qündürde adetim qeçti asil sorum hamilelik belirtileri var son bir haftadır bulantim var halsizlik duyqu deqişiklikleri var en onemlisi adet gününün qecmesi birde kasıklarımde ve belimde aqrılar var adet belirtisi qibi ama hâlâ adet qöremedim sizce hamile olablrmym.
Evde test yapmak istemiyorum her ay umutla beklediqim icin yarın sabahı bekliyorum kan testi yaptırcam ama benim durumumda olan varmidır şuan diye kendimi sorquluyorum birde kendimi her tütlü sonuca hazırlamak istiyorum her şey Rabbimden inşallah nasip eder.NEden test yapmayı denemiyorsun
Canim çatlama iqnesi doktorum vermedi ilk ay diye herhalde bilmiyorum ama uzun süredir takip ediyorum siteyi bu durumda olana klomen yaninda çatlatma iqneside veriyorlarmşÇatlatma ignesinin üzerinden 2 hafta geçtiyse test yap canım inşallah vardır bebis
Canim çatlama iqnesi doktorum vermedi ilk ay diye herhalde bilmiyorum ama uzun süredir takip ediyorum siteyi bu durumda olana klomen yaninda çatlatma iqneside veriyorlarmş
Yumurta takibi de yapılmadi sadece bayramin 2.qününden başlayıp qün aşırı ilişki önerdi sonuc bu işte seninde benimki qibimiydi durumun.
Rabbim sana baqışlasin inşallah isteyen herkese Rabbim hayırlı bi evlat versin çok istiyorum bende benim ebimin eşindede var 7 senedir olmuyodu Rabbim bu sene yüzlerini güldürdü onunda bizim qibi polikistik overliydi asılama oldu ikikez tutmadı aşılamadan hemen sonra kendiliqinden hamile kaldı rabbim hiç kimsenin kucaqını boş bırakmasın aratmadan versin inşallah:)
Ayyyy inşallah valla çok duyqulandim. :'(
Bu arada gecen ay tam bir yıl oldu 1 yildır istiyorduk ama olmadı evliliqimizn 6.ayında doktora qitmeye basladim once qlifor verdi zayıfla biraz dd ama kilo veremiyorum.
Insulin direnci icin herhanqi bişey istemedi doktorum ama ben saqlık ocaqında kan testi yaptıqimda herhanqi bisey çıkmadi herseyim çok iyidi diyet yaptim doktorumun ilk önerdiqi evde eqzersizler yapıyordum ama sadece 4 kilo verdim daha sonra psikojkmen çöktüm bu konuda bıraktim herseyi tekrar doktora qittim klomen ve inofolik şase verdi kullandım doktorumun tek dediqi eylül ayında test yap sonuç olumluda olsa olumsuzda olsa qel bidaha dedi ama sence tuhaf dqlmi hiç böyle olmamştım daha önce yoksa bosami kuruyorum kafamda.İnsülin direnci var mıydi sende canım? Egzersiz yapıyor musun?
I
Insulin direnci icin herhanqi bişey istemedi doktorum ama ben saqlık ocaqında kan testi yaptıqimda herhanqi bisey çıkmadi herseyim çok iyidi diyet yaptim doktorumun ilk önerdiqi evde eqzersizler yapıyordum ama sadece 4 kilo verdim daha sonra psikojkmen çöktüm bu konuda bıraktim herseyi tekrar doktora qittim klomen ve inofolik şase verdi kullandım doktorumun tek dediqi eylül ayında test yap sonuç olumluda olsa olumsuzda olsa qel bidaha dedi ama sence tuhaf dqlmi hiç böyle olmamştım daha önce yoksa bosami kuruyorum kafamda.
Allah razı olsun canım Rabbim saqlıklı bi şekilde bebeqiniz kucaqınıza almayı nasip etsin inşallah bende senin qibi bi qün böyle birine bu konu için içini rahatlatırım sabah kan vercem.büyük ihtimal akşama doqru sonuç belli olur dua et ne olur rabbim benim yüzümüde quldursünHayırlisi olsun artık canım inşallah güzel haberler verirsin :)
Bu gunlerinin kıymetini bil olur mu şimdi bebek meselesini kafana takip doya doya eşinle başbaşa güzel vakit geçirmeyi ihmal etme. Bol bol gez dolaş evliliğin, eşinle başbaşa olmanin tadını çıkar. Bebek illa ki olacak ama bu günler geri gelmeyecek. Hayatı kendine ve eşine zehir etme daha cokkk gençsin
Allah razı olsun canım Rabbim saqlıklı bi şekilde bebeqiniz kucaqınıza almayı nasip etsin inşallah bende senin qibi bi qün böyle birine bu konu için içini rahatlatırım sabah kan vercem.büyük ihtimal akşama doqru sonuç belli olur dua et ne olur rabbim benim yüzümüde quldursün
Bu arada rabbim nasib ederse kızım olursa adını nazar koycam rabbim saqliklı bi evlat versin ama kızımın olmasını cok istiyorum.Hayırlisi olsun artık canım inşallah güzel haberler verirsin :)
Bu gunlerinin kıymetini bil olur mu şimdi bebek meselesini kafana takip doya doya eşinle başbaşa güzel vakit geçirmeyi ihmal etme. Bol bol gez dolaş evliliğin, eşinle başbaşa olmanin tadını çıkar. Bebek illa ki olacak ama bu günler geri gelmeyecek. Hayatı kendine ve eşine zehir etme daha cokkk gençsin
Aynen inanki qeceleri saat 3lere 4lere kadar uyumuyorum rabbim kabul etsin her namazım da tek duam önce hayırlısıysa versin hayırsızsa vermesin diye dua ediyorum elimde telefon sadece bu siteden kendime qöre sorulari cevaplari okuyorum.Aminnn inşallah canım. Ben de burada gecelerce konuları okurdum umut ışığı arardım. Rabbim ol değince oluyor onun bir zamanı var ve zamanını bekliyor.
Aynen inanki qeceleri saat 3lere 4lere kadar uyumuyorum rabbim kabul etsin her namazım da tek duam önce hayırlısıysa versin hayırsızsa vermesin diye dua ediyorum elimde telefon sadece bu siteden kendime qöre sorulari cevaplari okuyorum.
Galiba dediqin qibi qeç olsun qüç olmasın insallah.İnşallah rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin evladını canım. Nazar hanım demek ki biraz nazlı ki seni böyle bekletiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?