Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 3 aydır adetim 3 gün gecikiyor bu iyi biseymi . Hamile kalmaya calisiyorum bu ay gogsum sisiyor aciyor sizliyor bu 4 gün önce hafif pembemsi akintm oldu acaba diyorum hamilemiyim
Arkadaşlar 3 aydır adetim 3 gün gecikiyor bu iyi biseymi . Hamile kalmaya calisiyorum bu ay gogsum sisiyor aciyor sizliyor bu 4 gün önce hafif pembemsi akintm oldu acaba diyorum hamilemiyim
Hanimlar meraba ben 9 aylik evliyim ve bebek istiyoruz adetim 3 gun gecti ama gpguslerimde agri var sadece dokundugumda agriyor adet gunum gelmeden once de mide yanmasi cok cekiyordum birde hafif hafif midem bulaniyprdu suan mide bulantim hafif hafif devam edyr bugun adet olacakmisim gibi agri cekiyorum sabhtan beri daha test yapmadim korkuyorum negatif cikcak diye sizinde gpruslerinizi almak istiyprum birde 2 gundur bas agrisi cok cekiyorum tuvaletede cok cikiyorum sizce olabilirmi bi sfer tutmusmudur
Simdidwn cevaplariniz ve bilgileriniz icin teskurr ederim ...☺