Acaba hamilemiyim

Cerennyagmur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
43
46
88
30
:dua:Hanimlar ben 1 senelik evliyim son 4 aydir korunmuyorum adetim bittiktrn 2. Haftasinda bas donmelerim mide bulantim oldu idrar testi pozitif cikti.doktora muayeneye gittigimde rahimde kalinlasma var dedi kanda bisey cikmadi.gelecek adetime 4 gün kala farkli idrar testi aldim yaptim negatif cikti adetim 2 gün gecikti. Sizce hamilemiyim 🍼:emir_bebek:

:dua:Hanimlar ben 1 senelik evliyim son 4 aydir korunmuyorum adetim bittiktrn 2. Haftasinda bas donmelerim mide bulantim oldu idrar testi pozitif cikti.doktora muayeneye gittigimde rahimde kalinlasma var dedi kanda bisey cikmadi.gelecek adetime 4 gün kala farkli idrar testi aldim yaptim negatif cikti adetim 2 gün gecikti. Sizce hamilemiyim 🍼:emir_bebek:
Hamiş olabilirsin.. Yeni hamileyken kanda beta da çıkmıyor 😍
Birws bekle tekrar kan ver canım..
İnşallah hamişsindi...

Arkadaşlar 3 aydır adetim 3 gün gecikiyor bu iyi biseymi . Hamile kalmaya calisiyorum bu ay gogsum sisiyor aciyor sizliyor bu 4 gün önce hafif pembemsi akintm oldu acaba diyorum hamilemiyim

Arkadaşlar 3 aydır adetim 3 gün gecikiyor bu iyi biseymi . Hamile kalmaya calisiyorum bu ay gogsum sisiyor aciyor sizliyor bu 4 gün önce hafif pembemsi akintm oldu acaba diyorum hamilemiyim
Inşallah yerleşme kanamasıdır arkadaşım.

Hanimlar meraba ben 9 aylik evliyim ve bebek istiyoruz adetim 3 gun gecti ama gpguslerimde agri var sadece dokundugumda agriyor adet gunum gelmeden once de mide yanmasi cok cekiyordum birde hafif hafif midem bulaniyprdu suan mide bulantim hafif hafif devam edyr bugun adet olacakmisim gibi agri cekiyorum sabhtan beri daha test yapmadim korkuyorum negatif cikcak diye sizinde gpruslerinizi almak istiyprum birde 2 gundur bas agrisi cok cekiyorum tuvaletede cok cikiyorum sizce olabilirmi bi sfer tutmusmudur
Simdidwn cevaplariniz ve bilgileriniz icin teskurr ederim ...☺

Back
X