Acaba hamilemiyim

Bahr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
2
-1
16
31
Hanımlar merhaba adetime 10 gün var iki kasığımda da batma gibi ağrı var vajinama vuruyor agrisi göğüslerim şiş damar gözüküyor bel acaba hamile olma ihtimalim var mı

Hanımlar merhaba adetime 10 gün var iki kasığımda da batma gibi ağrı var vajinama vuruyor agrisi göğüslerim şiş damar gözüküyor bel acaba hamile olma ihtimalim var mı
Malesef buradan ne idrar nede kan testi yapma gibi bir olanağımız yok. Adetinize 10 gün var ama, pko var mı mesela? Sat neydi? Ovulasyon piki ne zaman gördünüz? O gün ilişki olduysa bunun üzerinden kaç gün geçti vs vs.. ? Döngünüz 23-30 arasıysa 10 gün varken belirtileriniz sadece psikolojik. Ama 60-70 günde bir döngünüz oluyorsa neden olmasın?

Böyle belirteleri olan kişi belki hamilelik yaşamıştir diye yazdım size gelin. Test yapın demedim ztn yorum yapmak için yazmışsınız resmen

Bu belirtiler gebelikte de oluyor regl de de benim regl ağrılarım şiddetli olduğu için gebe olduğumda bu dediğiniz ağrılarım vardı sağ kasığım batıyor kramp giriyordu erken diyenlere bakmayın bana da erken dediler ama hamileydim her kadının vücudu farklı benim vücuduma zor geldi hamilelik vitaminlerim dibe düştü çok zorlandım o yüzden belirtilerim erken başladı

Belirtiyle hamilesiniz değilsiniz diye kimse yorum yapamaz idrar testi yapın

Böyle belirteleri olan kişi belki hamilelik yaşamıştir diye yazdım size gelin. Test yapın demedim ztn yorum yapmak için yazmışsınız resmen
Sorularda sordum işinize geleni almışsınız üzülmeyin diye söylememiştim ama %100 psikolojik bu yaşadığınız belirtiler ve hamile değilsiniz. Damarlara gelincede sıcaklarda zaten bu olağan regl tarihlerinde ve ovülasyonda. 4-5 haftalık gebelikte bile damarlar öyle çıkmaz belirti olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…