acaba hamilemiyim

selvinaz26

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
70
0
16
Eskişehir
selam arkadaslar ben daha çok yeni üye oldugum ve sizlere sorum şu yardımcı olursanız çok sevınırım. ben 1,5 yıllık evlıyım ve esımle daha yenı cocuk ıstemeye basladık bu ay ayın 23 ünde adet olucam ve bız yaklasık 10 gündür korunmadan ilişkiye giriyoduk ki bundan öncesındede korunmuyoduk gerı cekme yöntemını kullanıyoduk sadece ilk evlendıgım 6 ay doğum kontrol hapı kullandım neyse benım sorum şu şimdi bu ay 23 ünde adet olucam yaa 10 gündür de korunmasız ılıskı yasıyoruz hamıle kalmıs olabılırmıyım cevaplarınızı beklıyorum cok heyecanlıyım:)

arkadaslar lütfen cevap verın ınanının sabahtan berı hamılelıkle ılgılı seyler arastırıyorum muhakkak tecrübelı olan vardır lütfen bi cevap beklıyorum...

Canım al bir idrar testi ve meraktan kurtul.. Bugün çıkmazsa adetin geçtikten 1 gün sonra tekrarla testi.. Ben adetime 4 gün varken öğrendim hamile olduğumu..

selam arkadaslar ben daha çok yeni üye oldugum ve sizlere sorum şu yardımcı olursanız çok sevınırım. ben 1,5 yıllık evlıyım ve esımle daha yenı cocuk ıstemeye basladık bu ay ayın 23 ünde adet olucam ve bız yaklasık 10 gündür korunmadan ilişkiye giriyoduk ki bundan öncesındede korunmuyoduk gerı cekme yöntemını kullanıyoduk sadece ilk evlendıgım 6 ay doğum kontrol hapı kullandım neyse benım sorum şu şimdi bu ay 23 ünde adet olucam yaa 10 gündür de korunmasız ılıskı yasıyoruz hamıle kalmıs olabılırmıyım cevaplarınızı beklıyorum cok heyecanlıyım:)

canım yani gebe olabilirsinde olmayabilirsnde yani yıllarca deneyip olmayan ama tek ilişkiden hamile kalanda var şu an yapablceğin şey sabır ile batını beklemek.erkenden test yapman bana göre uygun değil.daha yolun başındasın bu kadar stres yapma stres en büyük düşmanın

cevaplarınız için çok tesekkur ederım zaten su an test alıp yapmamak ıcın kendımı zor tutuyorum ama adet belırtılerım var gıbı bıraz sankı karnım agrıyo hafıf hafıf tuvalete bıle gıtmıyorum yanı adet olmusumdur dıye sanırım ben bıraz erken heveslendım hemen kendımı kaptırdım hamıleyım dıye dusundum falan:) ama ne yapayım küçüük bi bebişim olsun çok ıstıyorum evımıze bı nese gelsın ıstıyorum yasımda 22 sizce erkenmı bebek dusunmek ıcın çok kararsızım allahım:)

bide arkadaslar bi sorum daha var yanı eger bu ay bebiş olmadıysa bıdakı ay hangı gunler ılışkıye gırmem gerekıyo yanı yumurtlama gunlerımı tam olarak bılmıyorum ve hamıle kalmak ıcın yapmam gereken farklı bişiler varmı yardımcı olursanız çok sevınırım nette arastırıyorum ama tecrübelı bırılerınden dırek bılgı almak daha cok ısıme yarayacak dıye dusunuyorum acıkcası.

bide arkadaslar bi sorum daha var yanı eger bu ay bebiş olmadıysa bıdakı ay hangı gunler ılışkıye gırmem gerekıyo yanı yumurtlama gunlerımı tam olarak bılmıyorum ve hamıle kalmak ıcın yapmam gereken farklı bişiler varmı yardımcı olursanız çok sevınırım nette arastırıyorum ama tecrübelı bırılerınden dırek bılgı almak daha cok ısıme yarayacak dıye dusunuyorum acıkcası.

canım böyle yaaparsan sadece adetini geciktirirsin stresle kendini rahat bırak bizde geri çeklmeyle korunuyorduk 4.ayımız korunmuyoruz ama hamile kalmadım ve düzenli kontrol olmama rağmen
eğer çocuk istiyorsan önce kadın doğum doktoruna git kontrol ol sonra folik asit almaya başla düzzenli beslen sigara alkolden uzak dur ve kafana takma
bana son 3 adet tarihini yazarsan yardımcı olurum sana

canım böyle yaaparsan sadece adetini geciktirirsin stresle kendini rahat bırak bizde geri çeklmeyle korunuyorduk 4.ayımız korunmuyoruz ama hamile kalmadım ve düzenli kontrol olmama rağmen
eğer çocuk istiyorsan önce kadın doğum doktoruna git kontrol ol sonra folik asit almaya başla düzzenli beslen sigara alkolden uzak dur ve kafana takma
bana son 3 adet tarihini yazarsan yardımcı olurum sana

yardımın ıcın cok tesekkur ederım canım ama adetlerım cok duzensız oldugu ıcın son 3 adetımın tarıhını tam olarak hatırlayamıyorum sadece gecen ay 23 ünde oldugumu haturlıyorum adetımın duzensız olması hamıle kalmamı zorlastırırmı bu sekılde duzensız oldugu ıcın yumurtlama gunlerımıde hesaplayamıyorum oyuzden gelısıguzel deneme yapıyoruz yanı ya tutarsa gıbısınden:)

tabikide zorlaştırır önce onların düzene girmesi gerekiyor rahmini yumurtalıklarını kontrol ettir bakalım herşey yolunda mı hamilelik için elverişli mi bünyen
daha sonrasında da 1 yıl çalışcaksınız 1 yıl sonunda hamile kalmazsan doktorlar müdahale ediyorlar
sen ilk iş kadın doğum doktoruna git ona olduğu gibi herşeyi anlat ya tutarsa diye yaparsan ben gibi stres yapıp adetini geciktirirsin ben tam 1 hafta geciktirdim defalarca test yaptım

tabikide zorlaştırır önce onların düzene girmesi gerekiyor rahmini yumurtalıklarını kontrol ettir bakalım herşey yolunda mı hamilelik için elverişli mi bünyen
daha sonrasında da 1 yıl çalışcaksınız 1 yıl sonunda hamile kalmazsan doktorlar müdahale ediyorlar
sen ilk iş kadın doğum doktoruna git ona olduğu gibi herşeyi anlat ya tutarsa diye yaparsan ben gibi stres yapıp adetini geciktirirsin ben tam 1 hafta geciktirdim defalarca test yaptım

cevabın ıcın gercekten cok tesekkur edıyorum canım bakalım eger bu ay adet olursam bıttıkten sonra bı doktora gıderım ama ınsallah bı sorun yoktur teyzem zamanında çok uğrastı cocuk ıcın ve en sonunda tüp bebek oldu ve bana hep der hersyın bana benzıyo ama ınsallah bu yönün benzemez dıye ve cokta korkuyorum bı sorun çıkıcak dıye rabbim hakkımızda herseyın hayırlısını versın ınsallah sende en kısa zamanda bebişini alırsın kucagına yasın kaç bu arada?

cevabın ıcın gercekten cok tesekkur edıyorum canım bakalım eger bu ay adet olursam bıttıkten sonra bı doktora gıderım ama ınsallah bı sorun yoktur teyzem zamanında çok uğrastı cocuk ıcın ve en sonunda tüp bebek oldu ve bana hep der hersyın bana benzıyo ama ınsallah bu yönün benzemez dıye ve cokta korkuyorum bı sorun çıkıcak dıye rabbim hakkımızda herseyın hayırlısını versın ınsallah sende en kısa zamanda bebişini alırsın kucagına yasın kaç bu arada?

Allah kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah bugün bol bol dua et ve hayırlısını iste mutlaka
ben 27 yaşındayım
kötüsünü düşünme hep iyiyi düşün ki iyi olsun canım

çok tesekkur edıyorum canım bakalım bugun ayın 20 si eğer 23üne kadar adet olmazsam ve gunumde gecerse hmen test yapıcam burayada yazarım zaten allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsın ınsallah. bir müslümanın dıgerıne dua etmesı cok sevapmıs umarım sende en yakın zamanda hamıle kalırsın bunu yürekten isterım canım.

çok tesekkur edıyorum canım bakalım bugun ayın 20 si eğer 23üne kadar adet olmazsam ve gunumde gecerse hmen test yapıcam burayada yazarım zaten allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsın ınsallah. bir müslümanın dıgerıne dua etmesı cok sevapmıs umarım sende en yakın zamanda hamıle kalırsın bunu yürekten isterım canım.

amin canım inşallah
bu arada normal gebelik testi alma predictor var hem daha güvenli hemde biraz daha kesin sonuç veriyor eczaneden al mutlaka güzel haberlerini bekliyorum

canım sımdı tuvalete gıttım söylemesı ayıp hafıf kahverengı bı lekelenme olmus camasırımda acaba bu adet belırtısımı ama tam kırmızı kan rengınde degıl?

eğer bikaç saat içinde devam ederse bi adet kanamasıdır ama kesilirse yarına kadar bişi gelmezse hamile de olabilirsin ama kafana takma düşünme işte

:26:

:) iyi anlıyorum bende kaç aydır böyleyim sorun değil

ya bıde sanırım bız kadınlar annelık duygusuna hemen kaptırıyoruz kendımızı ben ka gundur sankı hamıleyım gıbı bı hısse kapıldım isim falan düşünmeye basladım o derece yani hamıle olmadan böleysem hamıle kalırsam naparım bılmıyorum artık:):)

Back
X