acaba hamilemiyim

gulkokulum

Çok şükür hamile
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
870
494
37
Sevgili kadinlar kulubu uyeleri ben mayisin 8 inde adet olacam diye bekliyodum ama hala olmadim bugun evde biraz yordum kendimi koltuklari cektim yerinden ve hali sildim sonra karnim agrimaya basladi ve basima agri girdi minoset yuttum size sorum şu ben adetime 10gun varken migren yuzunden acile gittim ve bana serum verirlerken sordular gebelik varmi diye bnde 10gun var dedin kan testinde negatif ciktiydi simdi eger hamileysem idrar testinde cikarmi. evde test yapinca hep negatif ciktigi icin cesaret edemiyorum cuma gunune kadar adet olmazsam kadin doguma gidicem ins hamileyimdir kizlar

öncelıkle ınsallah hamılesındır canım...eger adetıne 10 gun varsa cıkmaz canım...cunku gebelıkte gec dollenme dıyede bır mesele var buda sureyı 1 hafta yada ıkı hafta kadar uzatabılıyor...anladıgım kadarıyla ılac ıcmıssın dr serum vs bunlarada takılma..umarım guzel haberler verırsın

öncelıkle ınsallah hamılesındır canım...eger adetıne 10 gun varsa cıkmaz cannku gebelıkte gec dollenme dıyede bır mesele var buda sureyı 1 hafta yada ıkı hafta kadar uzatabılıyor...anladıgım kadarıyla ılac ıcmıssın dr serum vs bunlarada takılma..umarım guzel haberler verırsın
Simdi adetim 5gun gecikti yarin sabah idrarda yapilan testten yapsam cikarmi..serum yedigimde hamileler icin olandan verdiler şüphesi var diye parol vurdular bugun basim cok agridi dayanamadim minoset yuttum ama minoset hamilelerede veriliyo diye ictim yoksa icmezdim cunku bu bebegi cok istiyorum

Simdi adetim 5gun gecikti yarin sabah idrarda yapilan testten yapsam cikarmi..serum yedigimde hamileler icin olandan verdiler şüphesi var diye parol vurdular bugun basim cok agridi dayanamadim minoset yuttum ama minoset hamilelerede veriliyo diye ictim yoksa icmezdim cunku bu bebegi cok istiyorum
Merhabalar, ben de adet gecikmesinin 5 veya 6. Gununde idrar testinde ogrenmistim hamile oldugumu. Fakat cizgi cok belirgin degildi. Bu idrardaki hormonun miktarindan kaynakli imis. 5.gunde yapilan test pek saglikli olmayabilir. Bence bikac gun daha bekle. Ama ben bekleyememistim:) umarim hamilesindir canim Allah gonlune gore versin

inşallah hamılesındır canım benım ınsallah...rabbım hayırlısını versın herkese....testte cıkabılır 5 gun gecıkmeyle...bende test yaptım ama duzenlı olan adetım bu ay erken gelmıstı ve hamıle kalmısım snra tabı ben oyuzden tam kac gun gecp test yaptım bılmıyorum...ama en son adet tarıhım 18 mart 27 sı gbı vs ogrendım yanılmıyorsam evdekı testle ogrendım...parol ve mınosetle ılgılı hıcbır fıkrım yok ıanan hıcte kullanmadım...bırde dr lar derler anne hamıle olmadıgını bılmıyorsa ılac vs ıcsede bişey olmaz gibi...rabbım omur vermısse bebegıne ınan tutunur sana ınsallah hamılesındır test yap bakalım

Merha ben de adet gecikmesinin 5 veya 6. Gununde idrar testinde ogrenmistim hamile oldugumu. Fakat cizgi cok belirgin degildi. Bu idrardaki hormonun miktarindan kaynakli imis. 5.gunde yapilan test pek saglikli olmayabilir. Bence bikac gun daha bekle. Ama ben bekleyememistim:) umarim hamilesindir canim Allah gonlune gore versin
Ya cnm benim sat 8 nisandi 30gunde bi adet goruyorum o hesaba gore 5gunmu 6 gunmu gecmis oluyo adetim yarin sabah hacamatta yaptircam oyuzden hamilemiyim cok merak ediyorum gerci gebelige bi zarari yokmus ama 21 aydir bebis istiyoruz rabbim bu ay nasip etmistr ins

inşallah hamılesındır canım benım ınsallah...rabbım hayırlısını versın herkese....testte cıkabılır 5 gun gecıkmeyle...bende test yaptım ama duzenlı olan adetım bu ay erken gelmıstı ve hamıle kalmısım snra tabı ben oyuzden tam kac gun gecp test yaptım bılmıyorum...ama en son adet tarıhım 18 mart 27 sı gbı vs ogrendım yanılmıyorsam evdekı testle ogrendım...parol ve mınosetle ılgılı hıcbır fıkrım yok ıanan hıcte kullanmadım...bırde dr lar derler anne hamıle olmadıgını bılmıyorsa ılac vs ıcsede bişey olmaz gibi...rabbım omur vermısse bebegıne ınan tutunur sana ınsallah hamılesındır test yap bakalım
Cnm ins hamileyimdir ya yorumlar kafami karistirdi yarin test yapmasammi erkemmi

OTE="sweet-73, post: 40952990, member: 647044"]aynı durumdayız bendede kanda negatf çıktı ama sayısal deger olarak bakmadılar[/QUOTE]
Cnm sen ne zaman yaptirdin bnm negatif ciktginda adetime 10 gun vardi simdi adetim 5 gun gecikti idrarda cikarmi grbelik varsa

Ya cnm benim sat 8 nisandi 30gunde bi adet goruyorum o hesaba gore 5gunmu 6 gunmu gecmis oluyo adetim yarin sabah hacamatta yaptircam oyuzden hamilemiyim cok merak ediyorum gerci gebelige bi zarari yokmus ama 21 aydir bebis istiyoruz rabbim bu ay nasip etmistr ins
bence hıc doktora gıtme
kan aldır ve degerıne göre doktora görun.
şimdi acılıyetten özele gıdeceksın ve muayene ıcın bosuna fazla odeyeceksın, ki zaten doktor kan tahlılı ısteyecek senden. o yuzden sadece hcg ıcın gıt
degrlerıne göre doktora gıdersın. degerın bıraz fazla olması lazım kı doktora gıtmen için sebep olsun. yoksa bişi yapmıyorlar ;=)

Cnm ins hamileyimdir ya yorumlar kafami karistirdi yarin test yapmasammi erkemmi
sen bılırsın canım benım basıma gelmedı ama adetıne ıkı gun kalıp ogrenenler var senın 5 gun gecmıs sen bılırsın...bak ben hamıleyım tam sevınemıyorum bıle ogrendıgımden buyana yok kese kese gorunur mu gorundu degerım ıyı mı... yok kese bos mu yok kımyasal gebelık mı...yok dıs gebelık mı baska dr gttım yok kese bos kurtaj dedı...kendı dr gttım yolk sac gorundu gayet ıyı gıdıyor ınsallah haftaya kalp atısı dedı...kan testı aldı pazartesı gunu degerım dusuk cıktı yok bu olu bebek gelısmez dedı...pazartesıye beklıyordu benı...dayanamdım bugun gttım test yaptı yıne degerlerın ıyı cıktı nıe uzuldun kı dedı..eeeeee sız dedınız yok olu gelısmez vs....ben soylemek zorundayım hersey kalp atısına baglı degerlere takılma dedı....oyuzden bırazda cesaret canım merak edıyorsan test yap ınsallh guzel haberler alırsın bıraz uzun oldu hakkını helal et...ınan bunları yasıyorum sevınemıyorum uzulemıyorum allak bullagım

Hacamat bildigim kadari ile gebelere yapilmiyor, ben de migrenimden dolayi yaptirmayi dusunuyordum ama gebelik yuzunden yaptirmadim. Cunku hacamatta kan kaybi yasiyorsun. Gebelikte de en cok ihtiyacin olan sey kan. Kan ilacini bosuna mi kullaniyoruz canim benim. Bence once test yap riske atma. Hacamati ilerde de taptirirsin.

OTE="sweet-73, post: 40952990, member: 647044"]aynı durumdayız bendede kanda negatf çıktı ama sayısal deger olarak bakmadılar
Cnm sen ne zaman yaptirdin bnm negatif ciktginda adetime 10 gun vardi simdi adetim 5 gun gecikti idrarda cikarmi grbelik varsa[/QUOTE]
çıkar bence

sen bılırsın canım benım basıma gelmedı ama adetıne ıkı gun kalıp ogrenenler var senın 5 gun gecmıs sen bılırsın...bak ben hamıleyım tam sevınemıyorum bıle ogrendıgımden buyana yok kese kese gorunur mu gorundu degerım ıyı mı... yok kese bos mu yok kımyasal gebelık mı...yok dıs gebelık mı baska dr gttım yok kese bos kurtaj dedı...kendı dr gttım yolk sac gorundu gayet ıyı gıdıyor ınsallah haftaya kalp atısı dedı...kan testı aldı pazartesı gunu degerım dusuk cıktı yok bu olu bebek gelısmez dedı...pazartesıye beklıyordu benı...dayanamdım bugun gttım test yaptı yıne degerlerın ıyı cıktı nıe uzuldun kı dedı..eeeeee sız dedınız yok olu gelısmez vs....ben soylemek zorundayım hersey kalp atısına baglı degerlere takılma dedı....oyuzden bırazda cesaret canım merak edıyorsan test yap ınsallh guzel haberler alırsın bıraz uzun oldu hakkını helal et...ınan bunları yasıyorum sevınemıyorum uzulemıyorum allak bullagım
Cnm allah yardimcin olsun sag salim bebegini kucagina alirsin ins.pozitif dusun pozitif olsun bende negatif cikar diye korkuyorum ya off araftayim

bence hıc doktora gıtme
kan aldır ve degerıne göre doktora görun.
şimdi acılıyetten özele gıdeceksın ve muayene ıcın bosuna fazla odeyeceksın, ki zaten doktor kan tahlılı ısteyecek senden. o yuzden sadece hcg ıcın gıt
degrlerıne göre doktora gıdersın. degerın bıraz fazla olması lazım kı doktora gıtmen için sebep olsun. yoksa bişi yapmıyorlar ;=)
Cnm artikk saglik ocaginda kan testi yaptirmiyolar anca hastaneye gidip kan vercen oyle..eger hamileysem seninle bebisler ayni haftada cuma gunu 7gun oluyo gecikeli adet olmazsam hastaneye gidicem esim cumayi bekle diyo cunku hep haya kirikligina ugruyoruz

Cnm artikk saglik ocaginda kan testi yaptirmiyolar anca hastaneye gidip kan vercen oyle..eger hamileysem seninle bebisler ayni haftada cuma gunu 7gun oluyo gecikeli adet olmazsam hastaneye gidicem esim cumayi bekle diyo cunku hep haya kirikligina ugruyoruz
sağlık ocakları yapıyor, sadece hamıle olup olmadıgın bellı olmadıgı ıcın heralde 1-2 hafta sonra randevu verırler :=)
özelde sgklı kan aldır 20 tlyı gecmez heralde :=)
doktor ıcın erken. benım adetten once ıdrarda cıkmasına ragmen bu pazartesı doktora gıttım bişi göremedı
kan tahlılı ıstedı tekrar
sonra alttan baktı.. yani bosuna gıtme doktora :=)

sağlık ocakları yapıyor, sadece hamıle olup olmadıgın bellı olmadıgı ıcın heralde 1-2 hafta randevu verırler :=)
özelde sgklı kan aldır 20 tlyı gecmez heralde :=)
doktor ıcın erken. benım adetten once ıdrarda cıkmasına ragmen bu pazartesı doktora gıttım bişi göremedı
kan tahlılı ıstedı tekrar
sonra alttan baktı.. yani bosuna gıtme doktora :=)
Benim adetim gecen ay 3 gun gecikmisti saglik ocagina gittim artik kan almiyoruz dedi hastaneye gitmemi soyledi off ya tayinimiz cikti ozele harciycak maddiatimiz yok acikcasi neyse bi kac gun daha bekliyim ins hamileyimdir :)

Benim adetim gecen ay 3 gun gecikmisti saglik ocagina gittim artik kan almiyoruz dedi hastaneye gitmemi soyledi off ya tayinimiz cikti ozele harciycak maddiatimiz yok acikcasi neyse bi kac gun daha bekliyim ins hamileyimdir :)
ben gecen ay şüphelenıp aramıstım
1 hafta sonrasına verdıler bende ıstemedım. garıpmıs :=)

ben gecen ay şüphelenıp aramıstım
1 hafta sonrasına verdıler bende ıstemedım. garıpmıs :=)
Cnm ben bingoldeyim belki talep fazla olmadigi icin kan alimini kesmislerdir kanin bayatlama mevzusu oluyo ya ins hamileyimdir ama benim bildiğim 5ci haftada kalp atislari duyuluyo sende gec dollenmemi oldu

X