Acaba hamilemiyim

Nickianne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
361
650
103
32
Benim adetim iki gün gecikti evde kilorakla ve karbonatla test yaptım sonuç pozitif çıktı acaba gebelik kiti alsam belli olurmu bir çocuğum daha var 2.5 yaşında spiralle de korunuyorum ama hiç adetim gecikmemişti bir yardımcı olurmusunuz

Gebelik testinde belli olur. Ayrıca diğer yöntemlere itibar etmemenizi tavsiye ederim. Spiral iyi bir yöntem ama bu şekilde hamile kalan da çok insan duydum. Bence bir an önce test yaptırın ki pozitif olması halinde hemen çıkarıyorlar sanırım. Hakkınızda hayırlısı

Klorak ve karbonat testi kesin sonuç verir, pozitifse yüzde yüz hamilesiniz. Çişin içine bir dikiş iğnesi atma yöntemi de kesin sonuç verir. Tudor döneminde kraliçe ketrinin hamileliklerini böyle tespit ediyorlarmış. 15. Yüzyıldan beri bir adım ilerlemedik nasıl olsa.
Ama en kesin sonucu benim sihirli kürem verir. Ne yazık ki paza günleri tatil günü, çalışmıyor kürecik.

Klorak ile karbonatla hamilelik testidemi varmış
Bi hafta bekleseydin bari eczanede testmi bitmiş
Kilorak ne hic duymadım
Hemen bakacam netten

spiralde korumuyorsa ben napcam ya ona guveniyordum 6 aylik hamisim kizim iki yaşında birdahs hamilelik istemi yorum katiyyen zaten 36 yasim şimdi spiral nasıl korumaz ya hap kullanmam prezervatif hiç olmaz bilmiyorum yandık ki ne yandık...

O yöntemlerin hepsine kocakarı yöntemi diyorum. Hepsi sallamasyon.
İdrarla gebelik testine Bile %100 güvenilmiyor en iyisi kan testi.
Regl günüm 3 gün geçti diye acaba mı dedim mide bulantısı Vs. Çogu belirti vardı ama regl zamanı zaten öyle olurdum. Kan testi yaptırdım Bşyde çıkmadı zaten 3 gün sonra hasta oldum.

İlk zamanlar bir gün geçince bile ay
Hamile miyim acaba diye test yapardım iki üç ay böyle oldu. Artık karar aldım en az 10 gün geçmeden hiçbir şey yapmam.
Direk kan testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…