• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba hamilemiyimm

habipemine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
30
8
1
31
Arkadaslar meraba benim adetim 3 gun gecikti dun test yaptim negatif ama hala adet olmadim dum sancim vardi yuzde yuz olacam dedim ama sancim gecti yine olmadim bu sabah goguslerimin agrisiyla uyandim acaba hamilemiyim yoksa degilmiyim benim gibi bu durumu yasayip hamile oldugunu ogrenen varmi lutfen cok acil cevapp :-( :-(

Adetim duzenliydi saati bile sasmazdi ama ben ailemin yanina baska sehire gittim acaba hava degisiminden mi oldu o yuzden hayal kirikligina ugramak istemiyorum canim ya

Arkadaslar meraba benim adetim 3 gun gecikti dun test yaptim negatif ama hala adet olmadim dum sancim vardi yuzde yuz olacam dedim ama sancim gecti yine olmadim bu sabah goguslerimin agrisiyla uyandim acaba hamilemiyim yoksa degilmiyim benim gibi bu durumu yasayip hamile oldugunu ogrenen varmi lutfen cok acil cevapp :-( :-(
Öncelikle inş.hamilesindir canım Allah iteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu. Benim bi arkadaşımın annesi ebe gamilelik belirtisi olan kadınlarda eskiden ebeler vajınayı parmağıyla öuayene ederek öğreniolarmış. Gebelik varsa vajına yumuşak gebelik yoksa vajınada ele gelen sert bişey olurmuş bilmiyorum doğruluk payı nedir ben kontrol ettim şuan hamile değilim bende sert evt aranızda hamile bayanlar varsa bi denesinde bizde grrçeklik payını anlayalım

Korkunun ecele faydası yok. Çok takma kafaya. Öğrenmek daha iyi. Kafaya taktıkça gecikirsin.hayirlisi

Benim 3hafta önce adetim oldu ama adetim öncekilerden farklıydı,. Rengi siyaha yakın ve pıhtı şeklinde idi ve günü de az sürdü. Şuan da bi haftadır da karın ağrım var midem bulanıyor gibi. Acaba hamilelik olabilir mi? Yani hu aletimin 3 hafta sonra böle bişi olabilr mi

Yok yapmadım bi de diane35 kullanıyorum da... Onun da yan etkiler de bu yazıyo kararsız kaldım hemen 3haftada bişi olır mu diye

Back
X