Acaba hislerim doğrumu?

Bence bu kadar araştırmasaniz alkış çalacak bir şey de öğrenmezsiniz. Hem diekimd anladınız ve konuştunuz sizi mi dinler. Hatasını kendi görmeli.
Telefon elime alnca msj glio okumuş blunuorum ve bana yanlş msj attı ben araştrmıyorum yani.o hatasını görene kadar biri onu görecek ele güne rezil olacağız

Yani ortada bi sıkıntılı durum olduğu aşikar.direk değil ama dolaylı olarak konuşun çokta konunun içine girmeyin bence

Yani ortada bi sıkıntılı durum olduğu aşikar.direk değil ama dolaylı olarak konuşun çokta konunun içine girmeyin bence
Ya geçenlerde evli bir kadın 3 çocuğunı bırakıp sevgilisine kaçmıştı yanında konuştuk Allah korusun başımıza vermesn aman gbi şeyler dedi hem böyl diyip hem nasıl aklım almıyor.
Yanlış attığı Mesajda aynen şu yazıyor ben esmermeleq gilden çıktım canım ya sen nasılsın ne yapıyorsun aşkımmmm. Bu şaka yapılacak bi yazımı sizce

Herkesin günahı kendi boynuna ama aşdatanlrın çoğu hiç beklenilmeyen insanlar koskoca insan aklına koyduysa ne söyleseniz de yapar allab korusun böyle durumlarda siz ona gardım edeyim derken iftiraya kurban gitmeyin de.çünkü hayatta hep görüyoruz kendi pisliğini örtmek için başkalarına iftira atan çok

Ya onun yerine ben utanıyorum bi duyulsa varya yani eşim bile bak nası akraban var hiç utanmıyor diyecek çok karışır ortalk nası yaptı bunu inşallah bn yanılıorumdur

Eğer aklında biri varsa ne yapsanız vazgeçiremezsiniz. Maalesef bazı insanlar yaşları ilerledikçe macera arıyorlar. Ama sen bişey dersen sen kötü olursun.

Eğer aklında biri varsa ne yapsanız vazgeçiremezsiniz. Maalesef bazı insanlar yaşları ilerledikçe macera arıyorlar. Ama sen bişey dersen sen kötü olursun.
Ya ayrılp ne yapıyosa yapsaydı böyle olmaz ama olamaz.önceden hiç önem vermezdi şmdi hep bakımlı hep tlefon elinde tedirgin oluyo ekrana bakınca biri

Ya ayrılp ne yapıyosa yapsaydı böyle olmaz ama olamaz.önceden hiç önem vermezdi şmdi hep bakımlı hep tlefon elinde tedirgin oluyo ekrana bakınca biri
Belli ki hislerin gerçek ki zaten bi kaç falso yakalamışsın. Karşına alıp konuşsan o da olmadı Eşine söyleyeceğini söylesen vazgeçer mi acaba ?

Belli ki hislerin gerçek ki zaten bi kaç falso yakalamışsın. Karşına alıp konuşsan o da olmadı Eşine söyleyeceğini söylesen vazgeçer mi acaba ?
Eşinden zaten ayrlmayı dşünüyo ama geri vazgeçiyor yada düzenini bırakmak istemio.önce temztitizdi her işini görürdü şmdi hep dşarda ev umru deil.ben hiç şüpelendğimi belli etmedim şmdiye kdar aneme diyemem hemen olay çkarır bnde nasıl yüzleşrm bnden byük hadi yalanlarsa ne dicem kalbime ağrılar giriyor

Karışmayın
Karı koca ipek arasına giren köpek oluyor bazıları için .
Hele ki mutsuz bir evliliği devam ettirip kocasını aldatan kadının gözünde sadece kıskanç biri olarak nitelendirilirsiniz.

Karışmayın
Karı koca ipek arasına giren köpek oluyor bazıları için .
Hele ki mutsuz bir evliliği devam ettirip kocasını aldatan kadının gözünde sadece kıskanç biri olarak nitelendirilirsiniz.
Neden kıskanç desinki yani hem aldatsn hm bn kıskanç olıyım

Bence siz üzerinize vazife olmayan işlere karışmayın öğrenmeye çalışmayın .eğer size konuyu açarsa fikrinizi o zaman söylersiniz.

Bence siz üzerinize vazife olmayan işlere karışmayın öğrenmeye çalışmayın .eğer size konuyu açarsa fikrinizi o zaman söylersiniz.
Ama bu günyüzüne çıkınca ailece hayatımızı etkileyecek.herkes bak şunun ablasıda şöyle böyle diyecek

Ama bu günyüzüne çıkınca ailece hayatımızı etkileyecek.herkes bak şunun ablasıda şöyle böyle diyecek
Yahu çıkarsa çıkar. Onun hataları seni bağlamaz her koyun kendi bacağından asılır. Ortaya çıkarsa tasvip etmediğini söyler geçersin. Niye üzerine gereksiz vazife edinip dertsiz başına dert açıyorsun ki ? Koskoca insan kendi yaptığı hatanın sorumluluğunu alır ve onun günahı ne sizi ne başkasını ilgilendirmez. Ben sizin iyiliğiniz için diyorum olayların ortasında kalırsınız

Yargılama ve destekleme arasında bir mod ile yaklaşın .(destekleyin demiyorum)Sadece detayları öğrenene kadar.Beraber buyuduysenız yakınlık gösterip anlatır bu tutumu izlerseniz.

Yargılama ve destekleme arasında bir mod ile yaklaşın .(destekleyin demiyorum)Sadece detayları öğrenene kadar.Beraber buyuduysenız yakınlık gösterip anlatır bu tutumu izlerseniz.
Aslnda kndide çok yanlş oldgunu blio böyle konularda çok söylenr hatta birsürü saydrrdı millete.yapım gereği hiç destekleyemem beni biliyor rol olduğunu anlar tahminim şaştm kaldım ablamla paylaşsammı bildiklerimi?

Yani küçüklükten yakınsanız huyunu suyunu bilip bi şekilde yaklaşıp konuyu öğrenip doğru yola yönlendirin.
Yada hiç karışmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…