• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba ikizlere mi hamileyim

konu açsanız daha hızlı ve çok kişiden cevap alırsınız ayrıca konu 2010 senesinde açılmış .

Doluluk hissetmekle ikiz olmasının ilgisi olamaz 4. Haftadaymışsınız 6-7 haftalarda kese görünür yada beta 3000 olduğunda gidebilirsiniz Usg ye
Adetime iki gün geçti 283 değer çıktı

Adetime iki gün geçti 283 değer çıktı
Peki rahmin içinde kıpırlaşmalar hissetmem nedir peki ben iki çocuğum var hiç bunları yaşamamıştım dört aya kadar hissetmiyordum bir şey şu an sanki bebek hareketlerini hissediyormuşum gibi hisler yaşıyorum bebek hareketlerini olmadığını çok iyi biliyorum ama neden böyle şeyler hissediyorum çok merak ediyorum kalça kemiklerim ağrıyor şimdiden

3000 de keseye gidilir . Yazdım yukarda

Üşütmüşsünüzdür bebek hareketi olmaz daha susam kadar bile değil
İşte onu çok iyi biliyorum sekiz yıldır korunuyoruz ve bu ay bunları yaşıyorum ben tiroit kanseri geçirdim kullandığım ilaç var her sabah ilk ay hamile kalmayı beklemiyordum hemen kaldım çok fazla belirti yaşıyorum o yüzden biraz ikiz gebelikten şüphelendim

İşte onu çok iyi biliyorum sekiz yıldır korunuyoruz ve bu ay bunları yaşıyorum ben tiroit kanseri geçirdim kullandığım ilaç var her sabah ilk ay hamile kalmayı beklemiyordum hemen kaldım çok fazla belirti yaşıyorum o yüzden biraz ikiz gebelikten şüphelendim
Yaştan kaynaklı olabilir beden sene sene değişiyor

Merhaba hanımlar bendede nedense ikiz gebelik hissiyatı var bende 15 Ekim'de spiralimi çıkardım 21 ekim yumurtlama oldu cok şiddetli sancılı bir yumurtlamaydı hastanelik oldum hatta ertesi gün gittigimde doktor yoğun akıntı var yumurta çatlamış demişti ilk ay gebe kalmıs oldum benim şüphelenme sebebim beta hcg değeri oldu 31 Ekim'de öğlen 12.50de ilk beta 26.21 4 kasım sabah 9.40 ta 2. Betam 437.9 ve 13 kasım yine sabah 9.40 ta beta 16840.3 çıktı artıs bana fazla geldiği için merak ettim ikiz olabilirmi diye 10 kasımda keseyi gördük tek görünüyordu ozaman birdahaki randevum 19 kasımda günler geçmiyor heyecandan ben ikiz istemiyorum aslında 2 evladım daha var ama hislerimden dolayı merak ediyorum sizce beta artısım normalmi fazlamı sat 5 ekimdi

Back
X