Acaba ileride bana görümcelik yapar mıı?

yok aslında amacım kankam olsun değil. sadece hani zamanında kıskançlık yapıp arkamdan hoş düşünmediğini biliyorum. kıskançlık kısmını kendi ağzıyla söyledi zaten ancak bu kıskançlık olayı bana çok garip geliyor yani benim kardeşimin sevgilisiyle tanışsam kendimi sevdirmeye aramızı sıcak tutmaya çalışırım çünkü ileride belki benim eniştem olabilir gözüyle bakarım o yüzden garipsedim ve anlam veremedim zaten. tabii hiç bi zaman kesin olarak bilemem ama böyle abuk subuk şeylerden dert olur mu yine başıma diye aklıma takıldı. ben kendi adıma davranışlarımı kontrol edebilirim ama hep uzak ve soğuk mu durmalıyım.. yani mesela eski olayı düşünürsek ablası var diye gitmemeliydim mesela o zaman da? bunun gibi ileride de başka şeylerde olsun soğuk mu durmalıyım, yoksa o bir adım geldi ben de temkinli ama biraz daha sıcak kanlı mı davranmalıyım onun kararını veremiyorum. aramız soğuk soğuk devam ederse ileride kapatmak daha da zorlaşır sanki gibi geliyor, hoş gerçi içimden ona karşı sıcak olmak da hiç gelmiyor..

''içimden ona karşı sıcak olmak hiç gelmiyor '' demişsiniz ya açıkçası buna üzüldüm...kardeşler evleninceye kadar mı kardeş kalabiliyor, sonrasında hep böyle bir açığını arayanlar mı olacak....hayat çok kısa lütfen gençliğinizi, ilişkilerinizi yıpratmayınız...ya sizde görümce olsaydınız ve sizin içinde bu gibi düşünceler olsaydı....hoşgörüde, tevazuda sular seller gibi olunuz demişler.....severseniz sevilirsiniz, iyilik düşünün iyilik görün.....

ben saygısızlık yapıcam ya da kötü davranıcam dememişim sadece içimden sıcak olmak gelmiyor demişim yani herkese karşı samimi içten olmak zorunda değilim ki. ayrıca ben yanlış birşey yapmadığım halde kötü şekilde itham edildiğim halde saygımı bozmadım hatta tek kelime bile etmedim bu konuda. ayrıca ben "açık aramıyorum", bana yapılan bir yanlış var burda. "kardeşler evleninceye kadar mı kardeş kalıyor" demişsiniz bir de üstelik kusura bakmayın da ben farklı bişey mi anlattım burda acaba? aralarını açıcam, ileride evimize almıcam fln mı dedim ya nerden çıkartıyorsunuz. benim ilişkilerimi yıprattığım fln yok. ben görümce olsaydım asla kardeşimin kız arkadaşı hakkında böyle şeyler söylemezdim ki söylesem bile "bu gibi düşünceler" dediğiniz düşünceler neymiş ki ben neyi kötü düşünmüşüm ne demişim arkasından bu yazdıklarımda? tam tersi o benim arkamdan öyle şeyler düşünmüşken yine de tavrımı bozmadım ben. anlaşılan siz de bir görümcesiniz. ama bu kadar da olmaz yahu. bundan sonra bana bir yanlış yaptığında hoşgörü ve tevazu göstermeyeceğim efendim. bana bir yanlış yapmayıversin, nasıl ben ona bir yanlış yapmıyorsam, o kadar da zor birşey değil bu. şu hale bak suçlu çıktık bir de iyi mi...

pardon şimdi baktım da görümce annesiymişsiniz.

Son düzenleme:
öncelikle şunu altını çizerek belirtmek isterim ki, sizi kırmak veya sizi suçlamak için değildi yazdıklarım...zira böyle birşey ne haddime....
bendeniz görümcelikte epey bir kıdemliyim yaklaşık 25 yıl gibi...rabbime şükürler olsun ki bir vukuat sözkonusu olmadı bu güne dek ve hepte olmasın inşallah..
rabbim bağışlasın bir kızım bir oğlum var dolayısıyla kızım için görümcelik ufukta ...benim için iki olan çocuklarım üç oldu, dört olduğunda da bugün ne kadar mutlu ve huzurlu bir beraberlik içindeysek o zamanda aynen devam etmesidir dileğim......
ben siz tüm gençlerin büyük aileler olarak huzur içinde mutlu yaşamanızı gönülden diliyorum...suç ve suçlu aramak gibi bir kaygım olamaz, iyi niyetle yazılmış, ama hayatın getirdiği olumsuzlukları gördükçe, okudukça panikten olmuş olsa gerek biraz yargılı bir mesaj olmuş.... Affola.....

herşey gönlünüzce olsun.....

Son düzenleme:

peki öyleyse zaten sanki başka olaylara olan bakış açısı burda beni bulmuş gibi hissetmiştim. peki öyleyse kötü bir niyetle yazmadığınız fark ediyorum ve önceki mesajınızı göz ardı ediyorum.
umarım sizin de büyük mutlu aileniz hep aynı şekilde devam eder ve olaylara objektif olarak bakarsınız. mutluluğunuz daim olsun iyi günler..

ooff neden hep erkek tarafının ailesini düşünüyoruz ki bi kere bile onlar düşündü mü acaba kardeslerimize annelerimize nasıl davranmaları gerektigini yada hiç dert edindiler mi kendilerine?? onlar annelerinin gözü kıymetlisi de biz neyiz bizde el bebek gül bebek büyüdük hatta kız cocugu oldugumuz için dahada özenle bakıldık!! bide bizim kendi öz annelerimiz bile bize bukadar karısmazken onların anneleri bukdr hakkı nerden buluyo acaba üstelik sadece anneleri deil okudugum kadarıyla kardeşleride ??? ufff ne kdr söylersem söyliyim elde deil insan takıyo

oyy anam oyy daha dur ne sözlüsün ne nişanlı
şimdiden neleri dert etmişsiin
ama katakullici birisin belli
zaten kedin söledimişsin
her görümcede bir değil
bizde gröümceyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…