Acaba işin sırrı ne?

Elsaayk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
592
599
33
Arkadaşlar üye olduğumdan beri hep ayni sorun boşanıyoruz eşimle yaklaşmamız bitti ya da her şey sevgilikte kaldı evlendik amacına ulaştı hevesi kaçtı gibisinden ve ben bu sayede evlilikten korkmaya başladım fakat şu da var benim okuldan bir arkadaşım var o da nişanlı ve düğünü 1 yıl sonra olacak bu arkadaşım da nişanlısıyla 5 yıl öncesinde tanıştılar ve 6.ayda birliktelik yaşadılar ( bana bunu kız arkadasim söyledi çünkü ona gore normal tabiki banada yargilamak dusmez )ve yasamayada devam ediyorlar şunu anlamıyorum madem erkekler elde edince uzaklaşıyor soğuyor felan fakat neden benim bu arkadaşım birliktelik yaşadıkları halde çocuk kizin gözünün içine bakiyor her istedigini yapıyor oğlan kendi annesine bile yerine gore cevap veriyor bunun nedeni ne peki ? Ay ya düğün olduktan sonra benim eşimde burdaki bayanlarin eşi gibi olursa diye korkuyorum okudukça

Ben Zaten nişanlıyım ve bir ay sonra düğünüm var burada bir çok kadının açtığı konulari gördükçe korkmaya başladım o yorumlari okudukça gözüm korktu gerçekten oyle mi oluyir diye

Erkekler elde edince soğuyor cümlesini kendine güveni olmayan kadınların kurduğunu düşünüyorum. Bu konuda gelecek her tepkiye de hazırım. Aç adam bulursanız elde ettikten sonra, başka birinin ekmeğine reçel sürmeye çalışması çok doğal.

Eşimle evlenmeden önce beraber oldum. Hiç de soğumadı valla. Ben hala istediğim ilişkiyi yaşıyorum. Ondan soğukluk hissedersem ben giderim ondan önce.

Kendinizi ele edilecek sahip olunacak bir eşya olarak görmeyin. Siz domates değilsiniz.

Bende sizin gibi düşünüyordum fakat zaten düğün öncesi stres var üzerimde bir de burda garip garip konular gördükçe bi duraksadim yani boyle mi diye

Oturup burnunu karıştıran zart zurt gaz çıkaran erkekten kadınlar soğumuyo mu ?

E evlendikten sonra yatıp kalkıp pijamayla çamaşır suyu lekesiyle dolaşan kadından da erkek soğur.

Kadınların anlayışı bitiyo sülaleye saydırıyolar ha bide yatakta ölü taklidi yapanlar var eee çok normal soğuma

Elde etmek nedir ya ? Kim kimi neden elde etsin ? Şimdi biz seviştik diye ömür boyu köle mi olacağız adamlara.. Sen seviştiğin için köle moduna geçersen adam ozaman uzaklaşır işte. Bu biyere gidemez zaten ben bi gideyim der. Bunuda ancak kendine güveni olmayan,maddi özgürlüğü olmayan kadın yapar. Evliyim,bugün bile kocam %100 rahat değildir,kafamı bozarsa gidebileceğimi bilir. O yüzden kendini salmaz,evlilik monotonlaşmaz,gözümün içine bakar mutlu edebilmek için. Evlenmeden öncede sevişmiştik bu arada :) sevişmek seven insanları dahada bütünleştirir,uzaklaştırmaz..

O ilişkiden ilişkiye değişir.
Cinsellik yaşandı diye heves geçmez.
O mantıkla bütün evlilerin boşanması lazım.

İnsanlar neden soğur.
Eskisi gibi özenli saygılı sevgi dolu davranmaz olursun karşı taraf soğur.
Ufak tefek şeyleri büyütür, yıpratırsın, soğur..
Saygı sevgi ilgi gibi değerler azalmadığı sürece mutluluk gelir zaten.

O biraz nasıl diyeyim...ilişki boyutuyla alakali. Evli değilim ben ama bazı kadinlar cidden çekilecek gibi değil. En basiti çalıştığım ortama bakiyorum kadınların birçoğu iki yüzlü. Bak sana bir örnek anlatayım. İlk göreve başladığım sene iki ogretmen geldi okula ( ogretmen demeye bin şahit lazım orası ayrı) Bir tanesi kendi eglencesi için millete çöpcatanlik yapiyordu. Sonra kendi diyordu benim amacım eglenmek diye. Yani o kişiler anlasir mi anlasmaz mi umrunda değil. Sirf eglencesine gidip bilmem kim senden hoslaniyor deyip milletin duygularıyla oynuyordu.
Gelelim ikincisine, koca bulmak icin her şeyi yapti. Ama onun begendikleri onu istemedi ve sonunda kesinlikle hoslanmayacagi biriyle evleniyor.
Şimdi bunları erkekler sonradan farkediyor ve dolayısıyla soguyor.
Bir de ten uyusmasi denen bir sey var. O olmazsa evlilik zor yürür diye düşünüyorum

karakter meselesi
birde evlenince ailelerlede evleniliyor malum o yüzden bir çok problem çıkıyor
bu süreçtede eski saygı sevgi kalmıyor
yoksa evlenenlere kimse karışmasa gül gibi geçinir giderler

İşin sırrı doğru erkeği seçmek tatlım, zenginlik kariyer vs den önce düzgün mü anlaşabiliyor musun vicdanlı mı seni gerçekten seviyor sana değer veriyor mu? Bunlardan elbette yüzdeyüz emin olamazsın, ama büyük oranda eminsen denemeye değer.

Her erkek aynindegil iste tabi cinsellikten sonra soguyan olur onlarda serefsiz zaten sevgilisini zaten sevmeyen tipler hayati laylaylom yasayan ve zaten evliligi düsünmeyen insanlar. Ben öyle düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…