Acaba kilolu olmak bir problem oluştururmu hamilelik için

ozge_91

BOY:156 B.T:15/10/2016 B.K:85.6 G.K:83.2 HEDEF:55
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
148
138
303
Selam kızlar.Ben hamile kalmak istiyorum.Yeni evliyim ama bazı kaygılarım var.Acaba kilolu olmak hamileliğimi nasıl etkiler.23 yaşındayım 157 cm ve 70 kiloyum.Aslında sanırım 53-55 kilo gibi bişey olmam lazım.Bu fazlalıklar gebeliğim ve bebeğim için herhangi bir sorun oluştururmu ne önerirsiniz? Kilo vermeyi deniyorum ama uyguladığım diyetleri sürdüremiyorum

Canım kilolu olmak çoğu zaman gebeliğe engel olduğunu söylüyorlar doktorlar. Eğer diyetlere uyamiyorsan bile ogunlerini azaltıp hergün düzenli spor yaparsan bu iş tamamdır ;)

Bi doktora gidip muayene olucam en kısa zamanda ama eşimde bi aceleci 9 ayı nasıl bekliycek hiç bilmiyorum :)

Bunu bende merak ediyorum çünkü 166 boy ve 80 kiloyum bende ve bebisleri çok seviyorum Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin.. Ve adet düzensizliğinden var doktorun kilonun yüzde yirmisini vermem gerektiğini söylemişti.. Spora da gidiyorum düzene girer gibi oldu çok şükür.. Senin adetten yana pek sıkıntın yoksa aşırı kiloda yok hamile kalabilirsin ama doğumdan sonra senin için zor olur zayıf gebelik daha iyi olcaktir

Bende 77 kiloya hamile kaldım boy 155 doguma 76 kiloya gittim hamilelikte kilolu olmak hamileliği zorlaştırıyor ama abartı yoksa sorun olmaz ins

Back
X