• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro 2,5mg günlüğüm

😁😁 günde sadece iki öğün yapıyorum ve sadece 1 er dilim yiyorum antalyanin sıcağında yumurtayı zor yiyorum malesef midem de hassas bu yüzden Cook fazla yumurta alerji yapıyor malesef 😊😊
Ekmek hiç yemeyin diye bir kural yok😊Afiyet olsun. Abartmadıkça sorun yok bence.
Merhaba Kızlar;

Durum güncelleme ;

Maunjuro 2,5mg serüvenimin 4 dozunuda tamamlamış bulunmaktayım. Bu hafta 5mg geçmem gerekiyor artık. 2,5mg ile 4 haftada 6 kilo verdim. 6 kilo benim için gayet iyi güzel hızlı verip sarkma veya çökme olmasından iyidir.
72,5kg başladım şuan 66,5 kg dayım. 2. 3.dozda bende yaptığı sadece yan etki mide üşütmesi gibi olan ağzı acı su gelmesi onun haricinden hiç bir yan etki olmadı. ki 4.dozda hiç bir yan etki olmadı. 5mg geçmelimiyim veya 2,5mg devam etmelimiyim bir ay daha kararsızım , tokluk hissi devam ediyor çünkü bende 2,5mg bir ay daha kullanabilirim diye düşünüyorum bakalım. 5mg yan etkiler biraz daha fazlaymış. aşırı halsizlik yapıyormuş. Kullanan var ise tecrübelerini paylaşır ise sevinirim. :)
bana doktorum eger 2,5 yeterli gelirse 5 e gecme dedi. Yani düşük dozda gidilebildiği yere kadar gitmek yan etki artışına karşı koruyucu. Tokluk devam ediyorsa bence 2,5 da kalın.

Merhabalar
Yeni sonuçlarımı buraya da ekleyeyim.

Bugün 92.1’im. 100.1 ile başladım ve 15 Ağustos’tan bu yana toplamda ilginç bi şekilde tam 8 kilo vermiş oldum, çok şükür 🙏🏻 Bugün 4. Dozumu yapacağım. İnşallah bu hafta da güzel geçer. Bu arada bir hafta pilates yaptım ve bundan sonra devam edeceğim. Ki 2 kilo kas kaybım olduğunu düşünürsek ciddi yürüyüşler de eklemem gerekecek hayatıma. Bakalım belki denerim bu hafta. Herkese sağlıklı zayıflamalar 🌾

Merhabalar
Yeni sonuçlarımı buraya da ekleyeyim.

Bugün 92.1’im. 100.1 ile başladım ve 15 Ağustos’tan bu yana toplamda ilginç bi şekilde tam 8 kilo vermiş oldum, çok şükür 🙏🏻 Bugün 4. Dozumu yapacağım. İnşallah bu hafta da güzel geçer. Bu arada bir hafta pilates yaptım ve bundan sonra devam edeceğim. Ki 2 kilo kas kaybım olduğunu düşünürsek ciddi yürüyüşler de eklemem gerekecek hayatıma. Bakalım belki denerim bu hafta. Herkese sağlıklı zayıflamalar 🌾
Merhaba forumda yeniyim maunjaroyu da daha bir doz oldum 3. Günüm. Sürekli gelen bulantı ataklarım oluyor. Karnımda bir siskinlikle birlikte. Bunlari yasayan oldu mu? Geciyor mu? Bir de ilk kez cok az pide yedim mesela o an canım istedi birsey yememistim cunku. Ama hem cok doldum hem de midem bulaniyor. Normal ki kızlar? 🌸🌸🌸

Merhaba forumda yeniyim maunjaroyu da daha bir doz oldum 3. Günüm. Sürekli gelen bulantı ataklarım oluyor. Karnımda bir siskinlikle birlikte. Bunlari yasayan oldu mu? Geciyor mu? Bir de ilk kez cok az pide yedim mesela o an canım istedi birsey yememistim cunku. Ama hem cok doldum hem de midem bulaniyor. Normal ki kızlar? 🌸🌸🌸

Merhabalar hoşgeldiniz
Gün boyu hiçbir şey yemediniz mi doğru mu anlıyorum. Acıkmıyorum diye yememezlik yapmayın, sindirim sisteminizi bozarsınız. Bol su içip protein almaya dikkat edin. Forumda ilgili başlıkları okursanız ilk bir kaç gün bu durumu yaşayanlar var yani normal. Ama uzun süre aç kalmamanızı hatta nacizane 2 ana 1 ara öğün yapmanızı tavsiye ederim.

Merhabalar hoşgeldiniz
Gün boyu hiçbir şey yemediniz mi doğru mu anlıyorum. Acıkmıyorum diye yememezlik yapmayın, sindirim sisteminizi bozarsınız. Bol su içip protein almaya dikkat edin. Forumda ilgili başlıkları okursanız ilk bir kaç gün bu durumu yaşayanlar var yani normal. Ama uzun süre aç kalmamanızı hatta nacizane 2 ana 1 ara öğün yapmanızı tavsiye ederim.
İlk gün pek birşey yiyemedim. İkinci günden itibaren sabah yumurta, peynir, zeytin yedim öğlen bugün kendime smoothie yapmıştım onu içtim akşam da salatalık ve 5 kasık kıymali sebze yedim daha iyi beslendim kesinlikle. İgneye cok korkarak basladım yan etki olur mu diye korktugum derecede olmadı. İkinci dozu cuma olacagım. İkinci dozda daha mı alışmış hissediliyor?

• Beğen
Reactions: AAD
Ben bugün 6. Dozumu yapacağım. Açıkçası 2,5 doz bana yetmiyor artık ilk 2-3 gün tokluk hissi iyi ama diğer günler acıkıyorum. Kafama göre bugünkü dozumu 3,75 gibi birşey yapıp gidişata bakacağım.
Her ne kadar 5 mg geçmem gerekse de yan etkiden korkuyorum
5 hatada toplam 5,4 kg verdim

Bu sabah itibariyle Beslenme uzmanı Ebru Gülay ile Fakültatif Karnivor diyetine başladım

Gidişatı haber veririrm
Merhaba gidişat ve doz ayarı ne durumdadır? Doz artırdınız mı? Yen etki oldu mu? Sevgiler

Merhaba gidişat ve doz ayarı ne durumdadır? Doz artırdınız mı? Yen etki oldu mu? Sevgiler
Doz arttırmadım gerek yok çünkü. Hatta bu arada 1 haftadır carnivore beslenme yapmaya başladım 1 haftada 1 kg yağdan verdim. Fakat o kadar eti ve yağı bünyem ilaçtan dolayı kabul etmiyorr. Bu yüzden bu hafta iğne olmayıp öyle deneyeceğim. Baktım sağa sola saldıracak gibi olursam tekrar geri dönerim

Merhabalar, ben de bu sabah muanjaro 2,5 mg'lık iğne oldum. 118 kg. doktor kontrolünde başladım bakalım nasıl ilerleyeceğim. Bu arada ben et ve yumurta yiyemiyorum :( protein tozumu kullansam ? Daha önce hiç kullanmadım...

Merhabalar
Yeni sonuçlarımla geldim. Dün tartı günümdü ve güncel kilom 88.80 :) Bu hafta -1700'le ve 2,5 mg ile devam ediyorum. 6. İğnemi dün yaptım.
Toplamda 5 haftada 11,3 vermiş oldum. Geçen hafta spor yapamadım ve bu hafta da yapamayacağım.

Bu arada “Başlıyorum: Maunjaro Deneyimim” başlığında günlük şeker takibimi ve kilo takibimi yapıyorum. Herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum.

5 haftada 11 kilo süper..ben 3 haftada 4 kilo verebildim..şuan 116 kiloyum..iyi gidiyor..bu şekilde denicem.. eğer yine olmazsa mide ameliyatı dedi doktor..umarım ameliyatsız kilo veririm.bu kilolar son 4 yılda alındı. o yüzden kolay gidecek dedi doktor. umarım dediği gibi olur.

5 haftada 11 kilo süper..ben 3 haftada 4 kilo verebildim..şuan 116 kiloyum..iyi gidiyor..bu şekilde denicem.. eğer yine olmazsa mide ameliyatı dedi doktor..umarım ameliyatsız kilo veririm.bu kilolar son 4 yılda alındı. o yüzden kolay gidecek dedi doktor. umarım dediği gibi olur.

İğneyle çok rahat gidecektir. Süreçte sakin kalmaya çalışın olumsuz düşünmeyin ve zayıflayacağınıza inanın. Herhangi bir sağlık problemi yaşamazsanız ameliyata gerek kalmaksızın 6 ayda makul bir kiloya düşeceksiniz inşallah. Bu süreçte eksik vitamin ve minerallerinizi de alın ve küçük yudumlarla belli aralıklarla 3 litre su içmeye dikkat edin. Olacak olacakkk 💪🏻 Kolaylıklar diliyorum.

İğneyle çok rahat gidecektir. Süreçte sakin kalmaya çalışın olumsuz düşünmeyin ve zayıflayacağınıza inanın. Herhangi bir sağlık problemi yaşamazsanız ameliyata gerek kalmaksızın 6 ayda makul bir kiloya düşeceksiniz inşallah. Bu süreçte eksik vitamin ve minerallerinizi de alın ve küçük yudumlarla belli aralıklarla 3 litre su içmeye dikkat edin. Olacak olacakkk 💪🏻 Kolaylıklar diliyorum.
umarım dediğin gibi olur yarın kontrol randevum var..su içmek çok önemliymiş...su olmadan yağlar vücuttan atılamıyor dedi doktor..kalkayım da hemen büyük bir bardak su alayım yanıma...herkese kolaylık diliyorum..

Merhaba ben de dün ilk iğnemi oldum, çok fazla kişi yan etki görmüş bende hiç yok ama böyle "bi kaşık bi şey yesem doyuyorum" durumu da henüz yok, kaçıncı gün o seviyeye geliriz acaba =)

Back
X