Mounjaro 2,5mg günlüğüm

😁😁 günde sadece iki öğün yapıyorum ve sadece 1 er dilim yiyorum antalyanin sıcağında yumurtayı zor yiyorum malesef midem de hassas bu yüzden Cook fazla yumurta alerji yapıyor malesef 😊😊
Ekmek hiç yemeyin diye bir kural yok😊Afiyet olsun. Abartmadıkça sorun yok bence.
Merhaba Kızlar;

Durum güncelleme ;

Maunjuro 2,5mg serüvenimin 4 dozunuda tamamlamış bulunmaktayım. Bu hafta 5mg geçmem gerekiyor artık. 2,5mg ile 4 haftada 6 kilo verdim. 6 kilo benim için gayet iyi güzel hızlı verip sarkma veya çökme olmasından iyidir.
72,5kg başladım şuan 66,5 kg dayım. 2. 3.dozda bende yaptığı sadece yan etki mide üşütmesi gibi olan ağzı acı su gelmesi onun haricinden hiç bir yan etki olmadı. ki 4.dozda hiç bir yan etki olmadı. 5mg geçmelimiyim veya 2,5mg devam etmelimiyim bir ay daha kararsızım , tokluk hissi devam ediyor çünkü bende 2,5mg bir ay daha kullanabilirim diye düşünüyorum bakalım. 5mg yan etkiler biraz daha fazlaymış. aşırı halsizlik yapıyormuş. Kullanan var ise tecrübelerini paylaşır ise sevinirim. :)
bana doktorum eger 2,5 yeterli gelirse 5 e gecme dedi. Yani düşük dozda gidilebildiği yere kadar gitmek yan etki artışına karşı koruyucu. Tokluk devam ediyorsa bence 2,5 da kalın.

Merhabalar
Yeni sonuçlarımı buraya da ekleyeyim.

Bugün 92.1’im. 100.1 ile başladım ve 15 Ağustos’tan bu yana toplamda ilginç bi şekilde tam 8 kilo vermiş oldum, çok şükür 🙏🏻 Bugün 4. Dozumu yapacağım. İnşallah bu hafta da güzel geçer. Bu arada bir hafta pilates yaptım ve bundan sonra devam edeceğim. Ki 2 kilo kas kaybım olduğunu düşünürsek ciddi yürüyüşler de eklemem gerekecek hayatıma. Bakalım belki denerim bu hafta. Herkese sağlıklı zayıflamalar 🌾

Back