• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro 2,5mg günlüğüm

Çok üzüldüm ya 2 haftada bir sürü kilo veren yorumlar okudum moralim bozuldu bilmiyorm koşu bandında da yuruycem galiba plates olmadigi gunler

Merhabalar 🍀🥰

4. Ayımda yani geçen hafta doktorum 5 mg a geçmemi söyledi. Bugün ikinci hafta iğnesini yapacağım.
Toplamda 10 kg verdim. Fakat görüntüde 20 var neredeyse. Her gören çok zayıfladığımı söylüyor.
Tabi bu süreçte diyet spor yapamadım çok yoğun çalıştığım için. Yoksa daha da fazla verirdim muhtemelen.
İyi ki başladım bu sürece hayat kalitem arttı resmen 😇🥰

• Beğen
Reactions: AAD
Merhabalar 🍀🥰

4. Ayımda yani geçen hafta doktorum 5 mg a geçmemi söyledi. Bugün ikinci hafta iğnesini yapacağım.
Toplamda 10 kg verdim. Fakat görüntüde 20 var neredeyse. Her gören çok zayıfladığımı söylüyor.
Tabi bu süreçte diyet spor yapamadım çok yoğun çalıştığım için. Yoksa daha da fazla verirdim muhtemelen.
İyi ki başladım bu sürece hayat kalitem arttı resmen 😇🥰
merhaba,süper olmuş :nazar:
nasıl geçiyor? 5'liğin etkisi, fark nasıl?

Doz arttırmadım gerek yok çünkü. Hatta bu arada 1 haftadır carnivore beslenme yapmaya başladım 1 haftada 1 kg yağdan verdim. Fakat o kadar eti ve yağı bünyem ilaçtan dolayı kabul etmiyorr. Bu yüzden bu hafta iğne olmayıp öyle deneyeceğim. Baktım sağa sola saldıracak gibi olursam tekrar geri dönerim
merhaba nasıl geçiyor ?

Merhaba forumda yeniyim maunjaroyu da daha bir doz oldum 3. Günüm. Sürekli gelen bulantı ataklarım oluyor. Karnımda bir siskinlikle birlikte. Bunlari yasayan oldu mu? Geciyor mu? Bir de ilk kez cok az pide yedim mesela o an canım istedi birsey yememistim cunku. Ama hem cok doldum hem de midem bulaniyor. Normal ki kızlar? 🌸🌸🌸
merhaba,sizin nasıl geçiyor, kaçtan kaça indiniz,2.5'tan mı devam ediyorsunuz?

Back
X