- 2 Ağustos 2020
- 19
- 62
- 3
- 39
- Konu Sahibi aglayankiz85
herkese iyi geceler, gecenin bu saati bu böyle bir konuyu açmak istemezdim ama fikirlerinize ihtiyacım var. eşim son zamanlarda değişmeye başladı. Mesela diyecek olursanız, sürekli spor yapıyor. Giyimi kuşamı, kişisel bakımı; çok değişti. Kendine çok dikkat eden biri oldu çıktı. Özellikle son zamanlarda yogun spor yapması canımı sıkıyor. neden yapıyosun zaten durumun iyi diyorum hayır yapmam gerekiyor diyor işin içinden çıkıyor. eskiden telefonla pc ile pek fazla vakit geçirmeyen adam şimdilerde biraz daha fazla vakit geçirir oldu. Telini alıp karıştırmaya da çekiniyorum. Yani güvenmiyormuş gibi sanki. Tüm bu olaylar beni acaba görüştüğü başka biri mi var diye düşündürüyor içime kuşku düşürüyor. olayların körüklenme noktası ise daha evvelki konularımı bilen bilir. Bir ara eşimle aileler nedeniyle( özellikle benim ailemden dolayı) boşanma aşamasına gelmiştik sonra geri barıştık. ikimizin de aileleri bize çok karışıyordu ve bizim evlenmemize çok da taraftar değillerdi. Eşim kendi ailesine bir şekilde set çekmiş ve beni korurken ben aynı şeyi pek yapamadım. Özellikle annem eşimi hiç istemedi ona çok çektirdi. Ve biz barıştıktan kısa bir zaman sonra ailem yanıma gelmek istedi bende eşime sormadan kabul etmiş bulundum. Bu konuda onunla tartıştık kendisi hafta sonu için birlikte geçireceğimiz bir plan yapmış sürpriz hazırlamış.ki bu planı yapmadan öncede sana yakın zamanda bir sürprizim var deyip duruyordu. Neyse ben aileme bişey diyemedim ve geldiler. İşte o zamandan sonra eşimin davranışları çok değişti. ben bu duruma engel olamadım geldiler. Eşimle özellikle benim ailem bize geldikten sonra çok gerilmeye başladık. yukarıda saydığım bütün bu spor bakım vs. muhabbeti de bu olaydan sonra körüklendi. Acaba bişeyler mi oluyor ben fark edemiyorum.