mrb arkadaşlar bi kaç aydır eşimin yeni bir huyunu keşfettim daha doğrusu bugünlerde kesinleştirdim .... eşim ve ailesi dinine düşkün hatta babası ilahiyatcı öncelikle bunu söyleyeyim bense bu zamana kadar olabildiğince rahat yaşadım hiç bir seyime karışılmadı nese kısa kesiyim eşimle oturup konuşurken açıklık kapalılık olsun gerekse ailelerimiz yönünden olsun onun ailesi ablası annesi dört dörtlük müslüman namuslu benimki güvenilmez gibi imalarda bulundu hatta benide o gözle gördüğüne eminim yine dünkü konuşmamızda annemin istediği zaman çarsıya çıkmasından konu açıldı bu arada annem 42 yasında çıkamazmış nasıl tek başına dışarı çıkarmış eeeee o zaman bende senn annen çıkıyo ya dedim onun yetişdiği ortam farklı die salakça bi cvp aldım ya bu namus nasıl bişi ilahiyatcı olmayanların elindemi gezio acaba arasıra o kadar bozuluyorum kırılıyorum ki tek kendi ailesi namusunda kitabında ne yapım ben şimdi bunun mantığını nasıl değiştirebilirm artık dışarı çıktığımda adım atarken bile korkar oldum yalnış anlar die