Öncelikle Allah anne babandan razı olsun. Hayattalarsa hayırlı ömürleri olsun değilse Allah rahmet eylesin. Ademle irtibatınız koptu mu?
Üzüldüm ya inşallah bulursun kardeşini.Hayattalar canım yanımda annem beraber oturuyoruz
Biz kırşehirden taşındıktan sonra irtibat koptu18 yaşına gelince de çıkıyor çocuk esirgemeden doğal olarak senelerdir Adem’i düşünüyorum yaşıyor mu?çünkü benden büyüktü ben hatırlıyorsam o daha çok hatırlar..kaç kere kırşehir çocuk esirgemeyi aradım sordum birinci derece yakını olmadığımız için Bilgi verilmiyor
Üzüldüm ya inşallah bulursun kardeşini.
Allah size ve ailenize sağlıklı ömürler versin, umarım Adem okumuş, meslek edinmiş, ailesini kurmuş yalnız değildir ve çok güzel yaşıyordur inşaallah
İyi düşünün iyi olsun, bence Adem güzel bir hayat yaşıyordur, belki 2 çocuğu olmuştur 1 kız 1 erkek, belki onları siz ve kendiyle özdeşleştirip sizi yad ediyordur, sağlıklıdır mutludur ve dilerim bir gün çocuklarıyla dışarıda gezerken tesadüf bu ya rastlaşırsınız, anne babanızın elini öpmeye gelir.Tek isteğim buMune ablacım çünkü halen aklımda aklımızda çok iyi durumda olmasını o kadar çok isterim ki böyle düşünüyorum belki hayatta değil ama belkide çok iyi durumdadır diye kendimi teselli ediyorum..
İyi düşünün iyi olsun, bence Adem güzel bir hayat yaşıyordur, belki 2 çocuğu olmuştur 1 kız 1 erkek, belki onları siz ve kendiyle özdeşleştirip sizi yad ediyordur, sağlıklıdır mutludur ve dilerim bir gün çocuklarıyla dışarıda gezerken tesadüf bu ya rastlaşırsınız, anne babanızın elini öpmeye gelir.
Sonunu bilmediğim hayat hikayelerini mutlu sonla hayal ediyorum, dediğiniz gibi hayat hassas insanlara cehennem gibi, kötü düşünürsek daha bir yaşanmaz olurÇok çok aminMune ablam rahatlattın beni her aklıma gelince gözlerimden yaşlar akıyor..burda görüyorum binlerce liralar akıtıp çocuk sahibi olmaya çalışan arkadaşlar var birde çocuğunun kıymetini bilmeyip onu çocuk esirgemeye verenler aklım gerçekten almıyor biz insanlar hep mi böyleydik yoksa sonradan mi bencil olduk çocuklara hayvanlara yapılanlar ne bileyim ya buaralar çok duygusallaştım sanırım bu hayat hassas insanlar için cehennem çok teşekkür ederim ablam rahatlattın birazda olsa beni ❤
Sonunu bilmediğim hayat hikayelerini mutlu sonla hayal ediyorum, dediğiniz gibi hayat hassas insanlara cehennem gibi, kötü düşünürsek daha bir yaşanmaz olur
Hep böyleydik de medya daha bir gün yüzüne çıkardı, benim gençliğimde de vardı zalim insanlar şimdi de var, hayatı yaşanır kılmak için iyi insanları düşünüp mutlu olmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?