• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba neden boyle yapti

irrog

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
35
1
18
Simdi bi cocukla 1 haftadir falan konusuyoduk ama yeni tanismadik baya uzun suredir tanisiyoduk sadece oyle muhabbetimiz yoktu ilk o yazdi falan baya ilgiliydi benim vize haftamdi hatta baya bi ilgilendi falan baya samimi konusuyodu ilgiliydi bildiginiz bana yuruyodu hatta koşuyodu bizim ailelerimiz falan tanisiyo ayni koyluyuz hatta yakinlar ailelerimiz ve ailesi benide cok severler falan ama cuma gununden beri bi kopukluk var 7 24 konusan cocuk yazmiyo ben gecen arayip hemen kapatmistim mesaj atmis canim beni aramissin yeni gordum diye bende butun gun konusmadik yazmadin diye dedim aynen canim yazamadim yeni ise basladim telefonu alcak vaktim olmuyo elime falan dedi bu pazar gunku konusma dedem rahatsiz benim birazcik iste onu anlattim bende dua edicem dedi bende olur bol bol et dedim ihtiyaci var dedim buna cevap yazmadi bidaha bugun falanda girdi whatsappa yazmadi niye boyle biraktiki mesaj atmayi baskasinimi buldu acaba diyorum fotograflarimi falan begeniyo bilemedim ya

Basit erkek oyunları. Önce aşırı ilgili olup sonra geri cekilme oyunu.. .Siz de geri çekin kendinizi. Aramak ya da mesaj atmak isteyen insan 1 dk bile vakit bulabilir.. Zamana bırakın. Herşeyin hayırlısı.

Mesgul gibime geldi.
Seyi merak ettim; sen baya canimli konusuyosunz? Iliskinin adi konmusmu desem?

Ararsa cevap ver,aramassa sende arama bence...
Çünkü o şuan senin onun üstüne düşmemi bekliyor.
Ama yüz vermeye gelmiyor. İsteyen kişi arar sorar.
Whatsapp'a girmeye vakit buluyorda, iki kelime yazmak mı zor geliyor ?!

Yazdi yazdi konusuyoruz sinavdaymis bugun hep o su an turkiyede degil yurt disinda baya saat sorunumuz varda simdi guzel konusuyoo bakalim

Evet siz daha çok falanlı konuşuyorsunuz.her şeyin sonunda falan var. Ve hiç noktalama işareti yok.okurken sinirim bozuldu valla.

koşarken mola verdiği yerlerden biri olabilirsin

Back
X