Acaba neden?

gulkurusuu

güzel günler, bizi bekler
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
2.595
6
116
Diğer
arkadaşlar burada tüm bayan arkadaşlar bırbırımıze destek cıkıyoruz, aglıyoruz, guluyoruz ama gerçek hayatta kadınları tanımasam butun bayanlar melek derdım.:1no2: acaba gerçek hayatta neden kadın kadının kurdu oluyor.:kızgın: neden kendımıze bunu yapıyoruz realde.kaydirigubbakcemile yada burada neden ıyı geçınıyoruz?a.s.

gülün kurusu ablacım valla bi bilsem ahanda yazacam da bilemiyorumkaydirigubbakcemile4 yoksa rol mü çekiyoruz, gercek hayatta olsak, bu kadar yardımcı art niyetsiz ilgili olur muyduk? merak ediyorummmm.........mirmirmirmir

arkadaşlar burada tüm bayan arkadaşlar bırbırımıze destek cıkıyoruz, aglıyoruz, guluyoruz ama gerçek hayatta kadınları tanımasam butun bayanlar melek derdım.:1no2: acaba gerçek hayatta neden kadın kadının kurdu oluyor.:kızgın: neden kendımıze bunu yapıyoruz realde.kaydirigubbakcemile yada burada neden ıyı geçınıyoruz?a.s.

valla kendi adıma söğlim neysem oyum :delphin:..yalancının mumu yatsıya kadar yanar her nekadar sanal alemde olsak kaydirigubbakcemile4..kendi olan hep aynıdır ..ama kendi olmayıp başkası gibi davrananları bilemicem-tatlicadiarzu-..

yavru ceylanım anlayamıyorum keşke anlayabılsem anam burda herkes iyi,,,ey ahalı nerdesınız ben mı göremıyorum sızı gerçekte.

yavru ceylanım anlayamıyorum keşke anlayabılsem anam burda herkes iyi,,,ey ahalı nerdesınız ben mı göremıyorum sızı gerçekte.

teste tabii tut gül ablaaaaa delikafadulden ben oldugum gibiyim arkadasin dedigi gibi.... mumlar yatsıda söner (!)

eee bende oldugum gıbıyım sositososito alemsın kızs... bakalım otekı arkadaşlar ne dıyecek

valla kendi adıma konuşuyorum, ben melek sayılmam:) hatta hatta meleklik bana uğramamıştır. şirretimdir ama bu ortamda kimseyle kavga etmek istemediğimden çoğunlukla tartışma çıkarıcak şeyler yazmıyorum. gıcık olduklarımın konusuna dahi bakmıyorum filan. daha tolaranslıyım. ama hani şu açıdan madem herkes süper iyi kocalarımızın sevgililerimizin bizi aldattığı kadınlar kim madem herkes bu kadar karşıysa diye düşünüyo insan. eh onlarda azınlık demekki. yada herkes herşeyini yazmıyo buraya ondandır. ay bide ellerime yeni krem sürdüm çok düzgün cümleler kuramadım niyeyse bulaşmasın diye. öyle işte umarım anlatabildim:)

sevgılı zemus arkadasım bende onu dıyorum hepımız ıyıyız ama neden gerçek hayatta hep kadınlar cadı yada sadece bana mı denk gelıo

Ben kadın kadının kurdudur cümlesine pek inanmam..
Çok sevdiğim hemcinslerim vardır..Hem KK'da hem de gerçek hayatta..:1hug:
Burada iyi geçinmek konusu ise; ahh ne kavgalar oluyor burada,sanırım siz karşılaşmadınız,yoksa bu kadar ban neden yağsın?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

shıftcan nıckın cok eglencelımış supersın (şirretım dedin yaa ıyı geçınıyorum senınle )

Son düzenleme:
ablacım çünkü burda sadece konular üzerine yorumlar yapıyoruz

reelde hal ve hareketler davranışlar devreye giriyo tabi insanın tepkileri farklılaşıyo bence..

hepimiz iyiyiz ama burda sadece sadece düşüncelerimizi paylaşıoruz kavgalar bile düşünceler üzerine oluyorr..

shıftcan nıckın cok eglencelımış supersın (şirretım dedin yaa ıyı geçınıyorum senınle ) naniknanik ben bırkaç arkadaşa saydırdım burada aslında sanırım bende kötuyum :mymeka: ama genelımız ıyı işte burda.

oy oy beni bıraksalar kötükedihüso şakası bi yana ben gerçek hayatta daha sabırsızım bağırrım çağırrım ama burda insanları kırmayı sevmiyorum niye bilmiyorumgamyoncuiremsu

mesela burda herkesın derdı var çogumuz akıl alıyoruz bırbrımızden ama gerçekte guçlu görunmeye dedıkodu malzemesı vermemeye çalışıyoruz hep kasıyoruz kendımızı. tabı şuda var mesela gercekte yag oranı çok duşuk, sıfır selulıtlı bır bayanı ben yolarım ama burda görmuyorum o kadar canımı sıkmıyor ha ha kaydirigubbakcemile5

mesela burda herkesın derdı var çogumuz akıl alıyoruz bırbrımızden ama gerçekte guçlu görunmeye dedıkodu malzemesı vermemeye çalışıyoruz hep kasıyoruz kendımızı. tabı şuda var mesela gercekte yag oranı çok duşuk, sıfır selulıtlı bır bayanı ben yolarım ama burda görmuyorum o kadar canımı sıkmıyor ha ha kaydirigubbakcemile5

öyle biri olamaz ki zatennn var mıı selülitsiz insan, beraber yolalım ablaacm :teytey: :kızgın:

Sanalda bile dedikodu var yani.:roflol:
Kimse kimseyi sevmek,aşkitomlu konuşmak zorunda değil ki...Önemli olan saygısızlık yapmamak ki bu zamana kadar ne saygısızlıklar gördük...Bazı karakterler var açık arayan,yorumuna sırf sen olduğun için trip yapan...Gerçek hayatta neyse ki böylelerine alışkınız da burda tepkisiz kalabiliyoruz.Benim için o tiptekiler etkisiz elamandır.:1closedeyes:
Onun dışında sevdiğim,yakın bulduğum kişiler var.Onlar benim için daha önemli.kaydirigubbakcemile5

sevgılı lırıkcım haklısın ama şu 35,5 olayı için senınle papaz olucaz sanırım delikafadulden ben ızmırlıyım 35 yani buçuk ta ne oluo bakım lülülülülülü şaka yapıyorum şekerım. karşıyakayı cok severım kumru ve kumpırlerını de olsa da yesek :teytey:

sevgılı lırıkcım haklısın ama şu 35,5 olayı için senınle papaz olucaz sanırım delikafadulden ben ızmırlıyım 35 yani buçuk ta ne oluo bakım lülülülülülü şaka yapıyorum şekerım. karşıyakayı cok severım kumru ve kumpırlerını de olsa da yesek :teytey:
İzmir olsun da gerisi hikaye.kaydirigubbakcemile2 İstanbul beni de esir aldı.:roflol: Boyoz istiyorum ben.:jeyyar:
Bu arada ben de selülit yok,hadi tartışalım.:roflol:-tatlicadiarzu-

Back
X