Ya cahilligine verin ama stalklamak ne demeksosyal medya kullanmadigim icin soruyorum karsima cikiyor konularda ama ben bilmiyorummm
Haha platonik oldugun icin her hareketinden anlam cikarmaya calisiyorsun ama sıkıntı olur senin icin zamana birak bence benim platonik takildigim herif 6 sene sonra dondu zaman biraktim
Aynen. Yanindan gecmis, arkasini donup bakmis, oluyor bence askindan.sana aşık bence.
denin ilgini farketmiş olabilir bana bakıyormu diye bakıyor olabilir hoslansa baska seyler yapardı adım atardı.
Sevgilisi varsa ve sana bakıyorsa adamlıktan haberi olmadığını gösterir. Ama bu senin için çok önemli değil sanırım. Çünkü sende sevgilisi olan birini göz hapsine rahatlıkla alabilmişsin.
Haklisin erkek sonuçta ama bilmiom Kafam Çok karışıkSevgilisi varken sana bakan yarın sen olunca da başkasına bakar
Sevgilisi varken sana bakmasi sogutmadi mu seni?
Evet belki olabilir belki De hoslaniyorAynen. Yanindan gecmis, arkasini donup bakmis, oluyor bence askindan.
Güzelim hayatindakine ihanet ediyosa sana da ederHaklisin erkek sonuçta ama bilmiom Kafam Çok karışık
sen belli et biraz ama sakın acılma onaDoğru ama belki de benim ilk adimi atmami bekliyordu
Veya Korkuyor da Olabilir kapaliyim cünki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?