Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Torbacınızın numarasını alabilir miyim?Yinede insanın içine şüphe düşmüyo değil![]()
Yo değilKadınların tek düşündesi acaba sevdiği adamda onu çok seviyomu yönünde !
Şuan tek düşündüğüm aksama ne yiyeceğim :/Kadınların tek düşündesi acaba sevdiği adamda onu çok seviyomu yönünde !
Şahsen ben kendimi o grubun içine katmıyorum .. hayatta düşünecek daha önemli şeylerim var ..Hee sevmiyorsa da düşünmeye gerek yok , seveni buluruzKadınların tek düşündesi acaba sevdiği adamda onu çok seviyomu yönünde !
Genelleme yapmasak ? Ben su an gök gürültüsü çocuğumu uyandırır mı, akşama ne yemek yapsam, ay sonuna kadar ne kadar para arttirabilirim diye düşünüyorum. Eşinin sevgisinden şüphesi olan düşünür " acaba seviyor mu?" Diye...Kadınların tek düşündesi acaba sevdiği adamda onu çok seviyomu yönünde !
Giz fatoş yoksa senin caninmi sıkılıyo. Gel bende bi araba ütü var, birlikte ütüleyip erkeklerin düşünceleri hakkinda sohbet ederizİçinizde evli olmayanlarda olabilir ama ben kendim bazen düşünmüyorum diyemem aklımdan geçiyo yani oda beni seviyomu sevmiyomu yönünde yarın evlilik yıldönümüm ilk hemde acaba hatırlicakmı sürekli düşünce düşünce.![]()