Bu sorunun asla bir cevabı yokKizlar ben 11 Nisan'da adet oldm 16 sında bitti 16-18-21-23-24-25-28 günler oldu adetime 9 gün var ayın 24 yumurtlama günüydü 6 gün geçti bel ağrım var sadece hamilelik mi adet belirtismi anlaymyrm umutlanmak istemyrm
Anldm canmSuan belli olmaz cnm regline yakın çıkar anca sonuc
Sen kac aylık evlisin hiç coocgn varmiSuan belli olmaz cnm regline yakın çıkar anca sonuc
2 yılı geçti evleneli cnm geçen sene bir kimyasal yaşadım çocuğum yok olsun diye uğrasanlardanımSen kac aylık evlisin hiç coocgn varmi
2 yılı geçti evleneli cnm geçen sene bir kimyasal yaşadım çocuğum yok olsun diye uğrasanlardanım
[/QsenUOTE
Sende bizdensin desene
Ben yumurtlamamdan tam 5 gün sonra belirtilerini yaşamıştım olabilir neden olmasın kiKizlar ben 11 Nisan'da adet oldm 16 sında bitti 16-18-21-23-24-25-28 günler oldu adetime 9 gün var ayın 24 yumurtlama günüydü 6 gün geçti bel ağrım var sadece hamilelik mi adet belirtismi anlaymyrm umutlanmak istemyrm
Canım rahim filmi cekildinmi senAynen cnmRabbim herkese nasip etsin
Hamilemsn şuan senBen yumurtlamamdan tam 5 gün sonra belirtilerini yaşamıştım olabilir neden olmasın ki
Evet cnm sağ tüp kapalı cıkmıstıCanım rahim filmi cekildinmi sen
Peki işlem sırasında veya sonrasında acilmadimi.Evet cnm sağ tüp kapalı cıkmıstı
Birde clife macun ovulasyon testi ayrıca soğan kürü maydanoz kürü bal çörekotu hayıt suyu deneyebilirsin. Belki biliyorsundur da Beklemek çok zor ve bekledikce zaman kaybı inşallah olur balımEvet cnm sağ tüp kapalı cıkmıstı
Yok cnm ama anestezi almadan yaptı doktor cok ağrı oldu ve cok kastım kendimi doktor da resmen baştan savdı .. virüs bitsin tekrar giricem anesteziliPeki işlem sırasında veya sonrasında acilmadimi.
Neredeyse hepsini denedim benBirde clife macun ovulasyon testi ayrıca soğan kürü maydanoz kürü bal çörekotu hayıt suyu deneyebilirsin. Belki biliyorsundur da Beklemek çok zor ve bekledikce zaman kaybı inşallah olur balım
Canım ben adetime 9 gün kala bel ağrım başladı mide bulantısı var oruçtan mi blmyrm yoksa adettenmi hamilelktenmi halsiz kalkyrm yumurtlamdn 8 gün geçti adetime 7 gün var test yapsam negatif çıkar karın ağrım da var açlıktan olablrmi anlyamyrm fotoğraf katcm katamyrmBen yumurtlamamdan tam 5 gün sonra belirtilerini yaşamıştım olabilir neden olmasın ki
Umutlanma ama üzülme de yanlış anlama yok diye umutlanma demiyorum sonrası için psikolojik olarak etkilenmemen için diyorum.. bel sğrısı hem gebelik hem real belirtisi olabilir o yizden bekleyin ve kan verin hiç idrara gerek yok. Yok silik çıkmış yok geç belirmiş kafan karışır mesela benim SiliKİT korktum hemen kan testine koştumKizlar ben 11 Nisan'da adet oldm 16 sında bitti 16-18-21-23-24-25-28 günler oldu adetime 9 gün var ayın 24 yumurtlama günüydü 6 gün geçti bel ağrım var sadece hamilelik mi adet belirtismi anlaymyrm umutlanmak istemyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?