Acaba olabilir mi

Kaula

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
199
58
13
27
Kizlar ben 11 Nisan'da adet oldm 16 sında bitti 16-18-21-23-24-25-28 günler oldu adetime 9 gün var ayın 24 yumurtlama günüydü 6 gün geçti bel ağrım var sadece hamilelik mi adet belirtismi anlaymyrm umutlanmak istemyrm

Bu sorunun asla bir cevabı yok bekleyip göreceksiniz ikisi de olabilir

Suan belli olmaz cnm regline yakın çıkar anca sonuc

Aynen cnm Rabbim herkese nasip etsin

Ben yumurtlamamdan tam 5 gün sonra belirtilerini yaşamıştım olabilir neden olmasın ki

Evet cnm sağ tüp kapalı cıkmıstı
Birde clife macun ovulasyon testi ayrıca soğan kürü maydanoz kürü bal çörekotu hayıt suyu deneyebilirsin. Belki biliyorsundur da Beklemek çok zor ve bekledikce zaman kaybı inşallah olur balım

Peki işlem sırasında veya sonrasında acilmadimi.
Yok cnm ama anestezi almadan yaptı doktor cok ağrı oldu ve cok kastım kendimi doktor da resmen baştan savdı .. virüs bitsin tekrar giricem anestezili

Birde clife macun ovulasyon testi ayrıca soğan kürü maydanoz kürü bal çörekotu hayıt suyu deneyebilirsin. Belki biliyorsundur da Beklemek çok zor ve bekledikce zaman kaybı inşallah olur balım
Neredeyse hepsini denedim ben Macunlar kürler .. ebeye bile gittim ama nafile cnm bakalım ne zaman nasip olucak

Ben yumurtlamamdan tam 5 gün sonra belirtilerini yaşamıştım olabilir neden olmasın ki
Canım ben adetime 9 gün kala bel ağrım başladı mide bulantısı var oruçtan mi blmyrm yoksa adettenmi hamilelktenmi halsiz kalkyrm yumurtlamdn 8 gün geçti adetime 7 gün var test yapsam negatif çıkar karın ağrım da var açlıktan olablrmi anlyamyrm fotoğraf katcm katamyrm

bende sen gibiyim canim adet gunumu bekliyorum bu ay normalde 6 gun olurken 2 gunde adetim kesildi ciddi bel kasik agrilarim ve inanilmaz akintim mevcut 2 sabahda bulantiyla uyaniyorum belki psikolojiktir onuda bilemiorum sabirla bekliyorum isteyen herkese versin Rabbim

Umutlanma ama üzülme de yanlış anlama yok diye umutlanma demiyorum sonrası için psikolojik olarak etkilenmemen için diyorum.. bel sğrısı hem gebelik hem real belirtisi olabilir o yizden bekleyin ve kan verin hiç idrara gerek yok. Yok silik çıkmış yok geç belirmiş kafan karışır mesela benim SiliKİT korktum hemen kan testine koştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…