- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
teşekkür ederim. sanırım bu aralar vucudumda olan her tepkimeyi hamileliğe yoruyorum..Muhtemelen degilsiniz
Hamilelik belirtileri hemen ertesinde ortaya çıkmıyor diye biliyorum çoğunlukla. Istiyorsaniz gönlünüzce olsunteşekkür ederim. sanırım bu aralar vucudumda olan her tepkimeyi hamileliğe yoruyorum..
Hamilelik belirtileri hemen ertesinde ortaya çıkmıyor diye biliyorum çoğunlukla. Istiyorsaniz gönlünüzce olsun
Öyle hamile kalır kalmaz bulantı başlamaz değilsindir herhalde ama test yap yinede
yumurtlamaya denk gelmiyo diyede içime boşaldı eşim
Takvim hesabi, disari bosalma, vs. yontemler DOGUM KONTROL YONTEMI DEGILDIR... Sene olmus 2017 hala "yimirtlimiyi dink gilmiyi ki" diyerek hamile kalmamayi umuyorsunuz ya inanamiyorum.
Cereyanda kalmışınız mideniz üşümüş.
Takvim hesabi, disari bosalma, vs. yontemler DOGUM KONTROL YONTEMI DEGILDIR... Sene olmus 2017 hala "yimirtlimiyi dink gilmiyi ki" diyerek hamile kalmamayi umuyorsunuz ya inanamiyorum.
ama şundan eminim. dışarı boşalmada hamile kalınmıyor, doğum kontrol yöntemidir yaniolacak olsa ben hamile kalırdım öyle..
ben hamile kalmadım"Zevk Suyu" halk arasında ilişki ile sperm boşalması olmazdan önce penisten gelen şeffaf sıvıya verilen isimdir. aslında "zevk suyu" olarak isimlendirilen bu salgı "prostat salgısı" ndan başka bir şey değildir. Nadiren de olsa sperm içerebildiği için gebeliğe sebep olabilmektedir. Özellikle geri çekme yöntemi ile korunanlarda istenmeyen gebeliklerin oluşumunda "prostat salgısı" veya diğer adı ile "zevk suyu" rol oynar. Hamile kalma riski tabii ki bu durumda vardır.
- Zevk Suyu Nedir?, "Zevk Suyu" İle Gebelik Olur Mu?
-Alıntı-
Sadece bilin istedim.
Doğum kontrol yöntemi değildir bu sekilde korunduğunu sanarak 3 cocuk yapan insanlar mevcuttur. Hicbir korunma yöntemi de 100 de 100 koruma sağlamazama şundan eminim. dışarı boşalmada hamile kalınmıyor, doğum kontrol yöntemidir yaniolacak olsa ben hamile kalırdım öyle..
ben hamile kalmadımnadir de olsa olaabilirmiş bana denk gelmemiş o zaman o nadirlik durum. teşekkür ettim, bunu blmiyodum gerçekten, üstteki yorumum için güzel bir bilgi oldu.
Doğum kontrol yöntemi değildir bu sekilde korunduğunu sanarak 3 cocuk yapan insanlar mevcuttur. Hicbir korunma yöntemi de 100 de 100 koruma sağlamaz
Aynen3 çocuk mu ?
Hamile kalmak istiyorsunuz sanırım; bu durumda ilişki sonrası hemen ayağa kalkmayın. Faydası olabilir, dip not olsun burada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?