- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.585
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
do not have to answerwe're not predictors

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
do not have to answerwe're not predictors
do not have to answer![]()
huyum kurusun böyle konu görünce dayanamıyorum.do not have to answer![]()
yogurtmu ayol bu mayalandı bakalım oldumu olmadımı
durun hele
Oyle ilk gün anlasılmaz. Sanırım sizin bu hıssettıklerınız psikolojıkCan'larım benim dün ovülasyon günümdü ve dün temel attık yattım kalkmadım abdesimide sabaha bıraktım ilişkiden sonra ve bu sabah kasıklarımda batma oldu tek taraflı ağırlıklı bir şekilde yani sol tarafı daha çok hissettim ve belimede hafif ağrı vuruyor sizce bu sefer oldu mu ne dersiniz benim gibi hisseden oldu mu aranızda
dun temel attınız ???Can'larım benim dün ovülasyon günümdü ve dün temel attık yattım kalkmadım abdesimide sabaha bıraktım ilişkiden sonra ve bu sabah kasıklarımda batma oldu tek taraflı ağırlıklı bir şekilde yani sol tarafı daha çok hissettim ve belimede hafif ağrı vuruyor sizce bu sefer oldu mu ne dersiniz benim gibi hisseden oldu mu aranızda
Kızlar çok komik biliyorum ama ben yumurtlama dönemimi bu kadar çok hissetmemiştim o yüzden bende başka şeylere yoruyorum durumu![]()
İnşallah canım, Allah gönlüne göre versinCan'larım benim dün ovülasyon günümdü ve dün temel attık yattım kalkmadım abdesimide sabaha bıraktım ilişkiden sonra ve bu sabah kasıklarımda batma oldu tek taraflı ağırlıklı bir şekilde yani sol tarafı daha çok hissettim ve belimede hafif ağrı vuruyor sizce bu sefer oldu mu ne dersiniz benim gibi hisseden oldu mu aranızda
Amin Can'ım inşallahİnşallah canım, Allah gönlüne göre versin