- 30 Ocak 2016
- 755
- 186
- 103
- 31
- Konu Sahibi bakalimneolacak
Korkma hiç varsada yoksada bi şekilde öğreneceksin. İnşallah vardır çiçeğimBugün de biterse adetim 2 gün geçikmiş olacak ama test yapmaya korkuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma hiç varsada yoksada bi şekilde öğreneceksin. İnşallah vardır çiçeğimBugün de biterse adetim 2 gün geçikmiş olacak ama test yapmaya korkuyorum
Ayyy hadi inşallah ya çok korkuyorum mevsimsel gecikmedir diyeKorkma hiç varsada yoksada bi şekilde öğreneceksin. İnşallah vardır çiçeğim![]()
test var mı elinde ?Ayyy hadi inşallah ya çok korkuyorum mevsimsel gecikmedir diye![]()
Gecikme varmıydı sende teste pek güvenme derim sen yinede benim evde test yok aslında aldırırım eşime ama test yanıltır diye korkuyorumBende şimdi yaptım ama hiç umudum yok
Yok be çiçeğim bu ay Regl tarihim 23 ağustos. 28 ağustosta bitti regl. 1 eylülde birliktelik oldu. 3 eylülde ovülasyon testim pikti. Gebelik durumu olabilir mi? ruhumu tatmin etmek için yaptım benGecikme varmıydı sende teste pek güvenme derim sen yinede benim evde test yok aslında aldırırım eşime ama test yanıltır diye korkuyorum
senin daha baya var o zaman iyi sevindim hala umut varYok be çiçeğim bu ay Regl tarihim 23 ağustos. 28 ağustosta bitti regl. 1 eylülde birliktelik oldu. 3 eylülde ovülasyon testim pikti. Gebelik durumu olabilir mi? ruhumu tatmin etmek için yaptım bensende dene bence en azından şüphen kalkar regl beklersin
Ne kaybedeceksin ki yoksa gelecek ay denemeyecek misin meselaAz
senin daha baya var o zaman iyi sevindim hala umut varvalla gece gece hamilelik testi diye tutturmak istemiyorum negatif verirse oturup ağlarım
![]()
Ahahahha yok vazgeçmiycem tabiki ama kasık ağrım çok fazla sırf ağrı kesici içmiyorum bir ihtimal vardır diye ya umudumu kesip ilaç içersem diye korkuyorum yani şimdi içme diyeceksin ama umut kırılınca amaaaan diyorsunNe kaybedeceksin ki yoksa gelecek ay denemeyecek misin meselaben geçen ay hergün yaptım istisnasız her gün sonunda yakaladım hemde 6.88 ile beta aldım. Ama kimyasal oldu. Muhtemelen de genetik probleminden dolayı. Hemde 2 ay üst üste kimyasaldı. Ben vazgeçmedim. Başıma gelecek her şeyi göze aldım şimdi yine yaptım bak
![]()
Ya sen delisinAhahahha yok vazgeçmiycem tabiki ama kasık ağrım çok fazla sırf ağrı kesici içmiyorum bir ihtimal vardır diye ya umudumu kesip ilaç içersem diye korkuyorum yani şimdi içme diyeceksin ama umut kırılınca amaaaan diyorsun![]()
Normalde bende öyleydim ama işte korkudan elim teste gitmiyor birde 4 pozitif 2 negatif aldıktan sonraYa sen delisinben 1 gün gecikmeyle kesin eczaneleri zengin etmiştim hatta kan vermiştim sjsjjshsjsj gönder eniştemi de iyi bi test alsın hadiiii ben çatladım meraktan
![]()
Ne diyim bacım sen bülüsünNormalde bende öyleydim ama işte korkudan elim teste gitmiyor birde 4 pozitif 2 negatif aldıktan sonra![]()
Eşim test almaya gitti aklıma girdin vallaNe diyim bacım sen bülüsünyapmazsan içindeki kurt seni yer ben sana söyleyeyim shshsh
Negatif gelmeyecek allahın izniyle gelirse de aha sana omuz ağlarız ne yapalımEşim test almaya gitti aklıma girdin valla![]()
Aynen öyle çok heyecan yaptım ya inşallah pozitif görürüm sonra ver elini davul zurnaNegatif gelmeyecek allahın izniyle gelirse de aha sana omuz ağlarız ne yapalımnegatif gelirse regl bekleyeceğiz bak tamam mı kanama yoksa bebek olma ihtimali her zaman var
![]()
Ahhh inşallah çiçeğim inşallahAynen öyle çok heyecan yaptım ya inşallah pozitif görürüm sonra ver elini davul zurna![]()
İnşallah sende de güzel haberler alırımAhhh inşallah çiçeğim inşallah![]()
Benim hiiç umudum yok bacım valla. Benim gebelik haberi verebilmem için genetikli tüp bebek yapmam lazım. O da şuan çok zorİnşallah sende de güzel haberler alırım![]()
Geldi şimdi çişimin gelmesini bekliyorum birini şimdi birini sabah yapıcamB bakalimneolacak ne yaptın?