• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebemiyim

Sabah yapacan mı test 😂😂
Yapcam tabi o test evde dururda ben yapmazmıyım 😂😂 birde sürekli idrara çıkıyorum daha deminde üç yudum su içtim hemen çişim geldi test yaptım negatif sonuç acaba beklemedim diye mi birde göğüs uçlarım şişmiş damarda daha önce görmedim bir yerde şu pembemsi kısımda var şişmiş ya da bana göre şişmiş bilemiyorum yakında Bakırköy sanırım 😂

Yapcam tabi o test evde dururda ben yapmazmıyım 😂😂 birde sürekli idrara çıkıyorum daha deminde üç yudum su içtim hemen çişim geldi test yaptım negatif sonuç acaba beklemedim diye mi birde göğüs uçlarım şişmiş damarda daha önce görmedim bir yerde şu pembemsi kısımda var şişmiş ya da bana göre şişmiş bilemiyorum yakında Bakırköy sanırım 😂
Yakama karanfil takacağım beni orda bul 😂😂

Umudunu yitirme canım. Yarın kan vereceğim ben. 2 gün gecikiyorum. Bu sabah yaptım test negatif ama cuma günü kahverengi lekelenme oldu bende. Yerleşmeden sonra beta HCG yükselmeye başlıyormuş. Hayırlı güzel haberler alalım inşallah ❤️
Bende hiç kanama falan olmadı bilmiyorum ya umudum gün geçtikçe azalıyor bari regl olsam umudum kalmaz üzülmem daha fazla

Back
X