- Konu Sahibi zorlusvdali
-
bence yapma iyi biri olabilir ama tanımıyosunki onu bak insanın sevdiğini görmesi konuşması bakışması çook güzel duygular kaçamak buluşmak 1 saat vakit bulup bi akşam çay içmek bunları yaşamalı hayatı paylaşmalısın nette olmaz gerçek yaşam değil orası bitanem. teşekkür ederm bitanem yorumun için zaten oda gelmek istiyo konuşmak istiyo benimle.Her konuşmamızda yanına geldiğimde sadece gözlerine bakcam diyo:kedi: sana olan duygularımın gerçek mi heves mi olduğunu o anda sen anla artık diynunla aramızda hemen hemen 2yaş var ama çok olgun düşünüyo ve herzaman lütfen beni bırakma lütfen diyo hep (
teşekkür ederm canım.Biliyor musun benimde hep aklıma gelen buydu,zaten kendiside söylüyo ailenin rızasıyla yada senin rızanla olacak bu iş izin verirlerse evleniriz yoksa bazde kaçarız diyo mafoldumben Ben asla böyle bişi yapmak istemiyorum ailemin son kızıyım even beyaz gelinliğimle çıkmak istiyorum tabii...inanma canım kardeşim erkeklerin ağzı çok güzel laf yapıyor,nasıl güvenebiliyorsun,ya seni kaçırırsa allah göstermesin,bişey yaparsa,yıllarca yanımızda olan insanlara bile bu devirde güvenemezken nette,sanal alemde tanıştığın bi adama nasıl güvenirsin,ama karar senin,sanalda tanıdığın kimdir kimin nesidir bilmediğin bi adammı, yoksa seni bu yaşa getirmiş seni yetiştiren kılına zarar gelse canı yanıcak olan ailenmi..iyi düşün pişman olma..sağlıcakla kal canım allaha emanet ol,inşallah sonu iyi olur...:teselli:
canım ancak aynı sehıre gelmekle tanıyabılırsın karşındakini
internetten olmasına birsey diyemem aşkın nereden nasıl gelecegi belli olmuyor bazen ama biraz rahat sanki erkek arkadasınız int yoluyla olan tanısmalarda buara dikkatimi ceken birsey var bir süre devam edip görüsme sansı bulunca aradaki tılsım gidiyor sanki bilmiyorumkismile görüsmenizin sizin bazı kararlarınızı netleştirecegi kesin gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?