Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
31. haftada 3 kılo olcak halı yok..ne kadar kılolu dogabılırkı ayrıca..
31. haftada bana 2400 dedi
tesekkür ederim yardımcı olduğun için.
doktorum bel fıtığı olduğu için doğumdan sonra bacaklarımda his kaybı yada topal kalma ihtimalimin olabileceğini,ayrıca 12 ile 14 saat arasında sancı çekeceğimi söyledi.dayanamayacağımı ve hastaneyi inleteceğimi söyledi.ailem normal doğum için çok baskı yaptı.ben sezeryan istiyodum ama baskılara karşı bişey söyleyemedim.doğum sancılarım gece 3 te başladı.sabah 7 de hastaneye gittik.9,45 gibi suni sancı verdiler. 10,05 gibi doğumhaneye gittim.5- 10 dk arasında doğum yaptım.doktor hazırlanıpta gelene kadar ben doğum yapmıştım hemde:))))....doktorlar sezeryandan daha fazla para alıyolar.bu yüzden hepside sezeryan öneriyolar.inş benim gibi doğum yaparsınız:))) 2 dakikada fıtlattım benDDD hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin allahım
![]()
hanımlar merhaba.31. haftamda doktora gittiğimde bebeğin iri az ye bebek normal doğumla dünyaya gelsin dedi.tedirgin oldum bende.fikirleri olanlar lütfen yardımcı olurmusunuz bana?:26:
hanımlar merhaba.31. haftamda doktora gittiğimde bebeğin iri az ye bebek normal doğumla dünyaya gelsin dedi.tedirgin oldum bende.fikirleri olanlar lütfen yardımcı olurmusunuz bana?:26: