acaba soylerler mi?

gracie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
432
29
kızlar meraba size bir sıkıntımı anlatıcam. lütfen akıl verin. İş yerinde arkadaşlarım var bu kızlar işe ilk başladığımda benimle pek muhabbet etmeyen uzaktan bakıp hakkımda konuşan tipler. zamanla aramız biraz daha iyi oldu bu kızlarla ama hiç bir zaman dostum olmadılar sadece iş arkadaşlarım.ve bu kızlar birbirlerinin herşeyini biliyorlar herşeylerini ama. neyse bugun zannedersem bir kunduna getirip( cünkü birbirlerinin durumunu cok iyi biliyolar) 3 ümüzün olduğu bir ortamda benim kaç kişiyle birlikte olduğumu sordular. kendilerininkini de soyleyip. bir tanesi bence senin 0 dedi. ama oteki biliyordu en az bir kere olduğunu benim. ben de soylemek istemedim once sonra ısrar edince soyledim salak gibi. ve şu an inanılmaz pişmanım. biraz rahat kızlar. herşeylerini her ortamda anlatabiliyorlar. acaba benimkini de soylerler mi. bir uyarı mı yapsam bu konuyla ilgili. tam bir salağım

Kaç kişiyle beraber olduğunuzun sohbeti mi yapılıyor bir araya geldiğinizde ?
Yada söylemek istemediğiniz halde ısrar ediyorlar diye mi söylüyorsunuz ?

Ne saçma muhabbetlermis. Ne diyecekler ki gidip senin özel hayatını mi anlatacaklar. Ihtimal veriyorsan uyar.

Rekor kimde muhabbeti mi yaptınız ? Anca o rahatlıkta ki tiplere anlatılır ama şu var iş yerinde takıkdıkları erkeklerin kullağına giderse şansını denerler

Söyleseler ne olacak ki? Onu geçtim zaten samimi olmadığın insanlarla azıcık ısrar sayesinde paylaşmtığın bi bilgi, milletin onlardan bi farkı olmaz şu durumda.

Uyarıp daha çok dikkatlerini çekmeyin. Cekindiginizi belli ederseniz daha çok üstünüze gelebilirler. Konu size döner dolaşırsa inkar edersiniz. Çırkın bi muhabbet ama çok üstünde durmayın akıllarına sokmayin en azından..

kızlar meraba size bir sıkıntımı anlatıcam. lütfen akıl verin. İş yerinde arkadaşlarım var bu kızlar işe ilk başladığımda benimle pek muhabbet etmeyen uzaktan bakıp hakkımda konuşan tipler. zamanla aramız biraz daha iyi oldu bu kızlarla ama hiç bir zaman dostum olmadılar sadece iş arkadaşlarım.ve bu kızlar birbirlerinin herşeyini biliyorlar herşeylerini ama. neyse bugun zannedersem bir kunduna getirip( cünkü birbirlerinin durumunu cok iyi biliyolar) 3 ümüzün olduğu bir ortamda benim kaç kişiyle birlikte olduğumu sordular. kendilerininkini de soyleyip. bir tanesi bence senin 0 dedi. ama oteki biliyordu en az bir kere olduğunu benim. ben de soylemek istemedim once sonra ısrar edince soyledim salak gibi. ve şu an inanılmaz pişmanım. biraz rahat kızlar. herşeylerini her ortamda anlatabiliyorlar. acaba benimkini de soylerler mi. bir uyarı mı yapsam bu konuyla ilgili. tam bir salağım
Nefret ederim gevşek adamlardan. Bırak muhattap olma ve özelini en yakın dostum dedigine bile anlatma.

Madem bu kadar tedirgin olacaktin, keske bu ozel konuyu ortalik yerde konusmasaydin.
Soyleseler de artik is isten gecmis, ne diyelim.

Kaç kişiyle beraber olduğunuzun sohbeti mi yapılıyor bir araya geldiğinizde ?
Yada söylemek istemediğiniz halde ısrar ediyorlar diye mi söylüyorsunuz ?
yani birnevi ısrar oldu. bence de saçmasapan be c

başkasına ne ki?
yani ne ilgilendirir başkalarını?
söylemişsiniz birde.

Söylemeseydiniz daha iyiydi ama olan olmuş. Uyardığınız taktirde korktuğunuzu düşünürler ve bunu koz olarak kullanabilirler.

Enteresan. Güvenmediğiniz insanlara nasıl böyle en özelinizi anlatabiliyorsunuz ki? Korkma birine söylerlerse inkar edersin. Ama sakın uyarayım deme.

Uyarirsan çekindigini düşünüp bunu kullanırlar

X