Acaba vazmigecsek?

Evde nasılsanız oradada öyle olacaktır..merak etmeyin tatile ihtiyacınız var sonuçta ve gideceksiniz..hem 3+3 uzun bir süre değil ..idare edebilirsiniz zira ben çocuktan dolayı hayatı erteleyip gezmenin ve tatilin geri planda tutulmaması taraftarıyım..psikolojik anlamda çok iyi gelecektir size
İyi tatiller bu arada

Ben
Merhaba..
4 aylik bir bebegim var yarın 3 4 saatlik yola tatil gitmeyi düşünüyoruz kahvalti dahil bi otel denize cok yakin . 3 gun orda kalip yakin baska bir ilçede ev tutup 3 gundw orda kalmayi düşünüyoruz..
Soru Şu 4 aylik bebekle tatile gidilirmi?? Daha oncw 2 kez gunubirlik denize gittik birinde hic uyuyamadi ama huzursuzlanmadi birindede uykusu geldi disarfa uyuyamadigi icin cok agladi uyutamadik eve donmek zorunda kaldik ..
Oralardada sabah uyanma mutlu olduğu saatlerde denize gidip uyku saatinde oglen otele donup sonra tekrar çıkmayı düşünüyorum ama uykusu gelince sessiz karanlik ortam istyor yoksa cok agliyor durmuyor birde denize girme yorgunluğu oluyor zaten insanin uzerinde birde cocuk bakma yorgunlugu uykusuzluk birlesince bayılır kalirsam yorgunluktan diye bi yanda istemiyorum bi yandan evde otur otur hicboryere aylardir gitmeden surekli evde otur cok bunaldim ..
Burnumuzdan gelirmiki vazmi gecsek yoksa guzel olurmu hersey ? Cocuk huzursuz olunc bende cok oluyorum dogal olarak bizim yuzumuzden rahati bozulurmuki bilemedim hamak besigi var onda uyumayi cok seviyor onuda yanimiza aliriz dedik ama disarda bebek arabasi giderkende uyuyor ama bi yerde otururken filan uykusu gelirse cok huzursuzluk yapıyor genel olarak mutlu bir bebek aslinda ilgi cok istigor surskli konusulsun istiyor oyle sizce napsak gidp neler olcak gorsekmi yoksa bavulu gerimi bosaltayim boyle bebekle tatile gidenler varsa ozellikle tecrubelerini dinlemek isterim
Ben bebekle çok tatile gittim. Bekar olduğun gibi kesinlikle olmaz . Tabi ki zorlanırsın. Ama evde oturmaktan iyidir . Gezmiş olursun havan değişir psikolojin düzelir. Mama kullanıyorsa tanına termos al sıcak su koy. Yolda sık sık altını değiş. Araba klimasını 23 den aşağı ayarlama. Terletme terletip soğursa hasta olur. Uyku saatlerini bil ve ona göre davran. İnatla uyutmazsan sinirli gergin bir bebek olur. Uyku saati geldiğinde uyut. Yanına bol bol bebek bezi mama bebek kıyafeti al yıkayacak fırsat olmayacaktır. İnce bir müslin al arabada uyursa üstünü örtersin. Dikkatini çekecek oyuncaklarını al Işıklı renkli. Çok da ağlarsa arabayı sağa Çek salla yapacak birşey yok benim çok yapmışlığım var 😁

Suyu hic sevmiyor bizim tersimize daha 4 aylik zaten suya sokamam sanrm asilari tam değil bu ayın 12 sinde oluck karma asisi 2.dozu .. neblym yapamayiz diye vazgectik uyku saati gelince aşırı sinirleniyor 😪😪 napcaz bilemedik bavullari geri bosalttim moralm baya bozuk
Ay saçmalamayın ya böyle fırsat tepilirmi
Uyku saatine 20dk kala çıkarsınız odanıza
Zaten kendi arabanızla gideceksiniz 3 saatlik yol gidin baktınızrahat edemediniz dönersiniz ertesi gün
Evde sanki rahat mı veriyor bebiş
Siz ne kadar rahat olursanız bebeğiniz de okadar az sorun çıkarır
4 aylık olsun ne olacak sokun bacaklarını suya cıvıl cıvıl oynasın

Gitmediginize pişman olacaksiniz bence gidin oğlumun kırkı çıkmadan 8 saat yolculuk yaptık birkaç kez,1 yaşında tatile çıktık,2 yaşında tatile çıktık şuan 3 yaşında geçtiğimiz haftasonu ufak bir tatil yaptık en çok bu tatilimizde zorlandım.. Sene sene daha zor oluyor bebekken en kolayı..

uyku ve beslenme gibi ihtiyaçlarına göre plan yaparsanız çok rahat edersiniz.
emekleyen ve yürüyen bir bebek olmadığı için bence daha kolay olur gibi.
mutlu anne mutlu bebek, iyi eğlenceler:)

Çocuğum yok hariçten gazel okuyor diyebilirsiniz ama siz bebeğinizi kendi ortamınıza adapte etmeye çalışın.
Siz mutlu huzurlu sakin oldukça bebeğiniz de öyle olacaktır. Çok tanık oldum bebeğiyle yazı karavanda teknede geçiren de var ay benimki huzur vermez diye evinden çıkmayan da. Bence fark bebek değil anne babanın tutumu. Karavanda duran bebek öyle alıştırıldığı için normali o biliyor.

Siz de gidin deneyin belki sıcakta durmak istemeyecek öğleni odanızda dinlenerek sabah veya akşamı denizde oynayarak geçireceksiniz. Belki önce onu yedirip uyutup siz keyif yapacaksınız. Bebeğinizin isteğini en iyi siz anlarsınız. Ondan gelecek sinyallere göre ufak düzenlemeler yaparak güzel bi anı yaşarsınız bence 💕

benim bebekle ilk seyahatimde 15 günlüktü kızım. sonrasında da hep benim ritmime uydu. tekte gittim tatile, eşimle de. nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor. kolik gibi ciddi sıkıntıları olan bebeklerden bahsetmiyorum tabi. 5 aylıkken ilk deniz tatiline gittiğimde de yalnızdım, yeni ek besine geçmişti ama yine büyük sıkıntılar yaşamadık. evde kalıp kafayı yiyeceğime kızımı arabasında uyutuyordum arkadaşlarımla buluştuğumda. kaç yaşına geldi hala herkes kızımın ne kadar uyumlu olduğu konusunda imrenir, komşular falan bayılıyorlar herseye uyum sağlamasına. şansımı doğru kullanmak sanırım benimkisi.

Ay saçmalamayın ya böyle fırsat tepilirmi
Uyku saatine 20dk kala çıkarsınız odanıza
Zaten kendi arabanızla gideceksiniz 3 saatlik yol gidin baktınızrahat edemediniz dönersiniz ertesi gün
Evde sanki rahat mı veriyor bebiş
Siz ne kadar rahat olursanız bebeğiniz de okadar az sorun çıkarır
4 aylık olsun ne olacak sokun bacaklarını suya cıvıl cıvıl oynasın
Valla suyu hic sevmiyo hemen agliyo ayagini sokunca blmym karar veremiyorum 😪😪

Ben

Ben bebekle çok tatile gittim. Bekar olduğun gibi kesinlikle olmaz . Tabi ki zorlanırsın. Ama evde oturmaktan iyidir . Gezmiş olursun havan değişir psikolojin düzelir. Mama kullanıyorsa tanına termos al sıcak su koy. Yolda sık sık altını değiş. Araba klimasını 23 den aşağı ayarlama. Terletme terletip soğursa hasta olur. Uyku saatlerini bil ve ona göre davran. İnatla uyutmazsan sinirli gergin bir bebek olur. Uyku saati geldiğinde uyut. Yanına bol bol bebek bezi mama bebek kıyafeti al yıkayacak fırsat olmayacaktır. İnce bir müslin al arabada uyursa üstünü örtersin. Dikkatini çekecek oyuncaklarını al Işıklı renkli. Çok da ağlarsa arabayı sağa Çek salla yapacak birşey yok benim çok yapmışlığım var 😁
Butun önerileri yapiyorum genelde aynen sagol ins gideblrz bakalm

Benim bebek kolik aşırı mizmiz şuan 7 aylık oldu
İlk bende cesaret edemiyordum sürekli aglak mizmiz
Ama yavaş yavaş dışarıda adapte ediyorum
Uzun süreli yere gidemesemde yavaştan yavaştan yakın mesafeli yere gidiyorum
Sizde bir skeilde adapte etmeye calisin yoksa tüm yillarimiz evde geçecek.

Karanlıkta uyuyorsa pusetin üstünü koyu renk bir örtü ile örtüp az karanlık yapsanız?

Bukadar ince dusunmeyin buyudukce dahada zorlasicak ufakken cok daha kolay emzir koy pusetine dursun uyku saati geldiginde bebek arabasinda surun uyur zaten yada odaya cikin sizde onunla uyuyun. Zaten otel odalarinda perde olur onlari kapatinca karanluk olur odaniz.

Merhaba..
4 aylik bir bebegim var yarın 3 4 saatlik yola tatil gitmeyi düşünüyoruz kahvalti dahil bi otel denize cok yakin . 3 gun orda kalip yakin baska bir ilçede ev tutup 3 gundw orda kalmayi düşünüyoruz..
Soru Şu 4 aylik bebekle tatile gidilirmi?? Daha oncw 2 kez gunubirlik denize gittik birinde hic uyuyamadi ama huzursuzlanmadi birindede uykusu geldi disarfa uyuyamadigi icin cok agladi uyutamadik eve donmek zorunda kaldik ..
Oralardada sabah uyanma mutlu olduğu saatlerde denize gidip uyku saatinde oglen otele donup sonra tekrar çıkmayı düşünüyorum ama uykusu gelince sessiz karanlik ortam istyor yoksa cok agliyor durmuyor birde denize girme yorgunluğu oluyor zaten insanin uzerinde birde cocuk bakma yorgunlugu uykusuzluk birlesince bayılır kalirsam yorgunluktan diye bi yanda istemiyorum bi yandan evde otur otur hicboryere aylardir gitmeden surekli evde otur cok bunaldim ..
Burnumuzdan gelirmiki vazmi gecsek yoksa guzel olurmu hersey ? Cocuk huzursuz olunc bende cok oluyorum dogal olarak bizim yuzumuzden rahati bozulurmuki bilemedim hamak besigi var onda uyumayi cok seviyor onuda yanimiza aliriz dedik ama disarda bebek arabasi giderkende uyuyor ama bi yerde otururken filan uykusu gelirse cok huzursuzluk yapıyor genel olarak mutlu bir bebek aslinda ilgi cok istigor surskli konusulsun istiyor oyle sizce napsak gidp neler olcak gorsekmi yoksa bavulu gerimi bosaltayim boyle bebekle tatile gidenler varsa ozellikle tecrubelerini dinlemek isterim
Ben geçen hafta tatilden geldim üstelik 10 saatlik yola gittik bebeğim 4 aylık. Gidiş ve dönüşümüzü gece hallettik gayet rahat uyudu arabad sorun olmadı. Muğlaya gittik biz olabildiğince rahat ettirmeye çalıştım ama çok büyük sorun olmadı. Bebekler 4. Aya kadar bişeye yada bi duruma alışkanlık göstermiyorlarmış sanırım bebek huzursuz olunca sizde oluyorsunuz bebeğiniz anlayıp daha da huzursuz olup uyuyamıyor kısır döngü yani. Ben herkesin içinde bile kucağımda pışpışlayarak uyuttum. Ayrıca ona da bana da çok iyi geldi bence. Bi ay sonra tekrar yolculuk yapıcaz hem de daha uzun bence korkmayın bebekli hayat nerde olursa olsjn zor oluyor evde zorlanacağıma tatilde zorlanırım. Bide biz kendi park yatağını yanımızda götürdük çok rahat etti öneri olsun.

Merhaba..
Bide denemediyseniz slingde uyutmayı deneyin rahat oluyo

Ben geçen hafta tatilden geldim üstelik 10 saatlik yola gittik bebeğim 4 aylık. Gidiş ve dönüşümüzü gece hallettik gayet rahat uyudu arabad sorun olmadı. Muğlaya gittik biz olabildiğince rahat ettirmeye çalıştım ama çok büyük sorun olmadı. Bebekler 4. Aya kadar bişeye yada bi duruma alışkanlık göstermiyorlarmış sanırım bebek huzursuz olunca sizde oluyorsunuz bebeğiniz anlayıp daha da huzursuz olup uyuyamıyor kısır döngü yani. Ben herkesin içinde bile kucağımda pışpışlayarak uyuttum. Ayrıca ona da bana da çok iyi geldi bence. Bi ay sonra tekrar yolculuk yapıcaz hem de daha uzun bence korkmayın bebekli hayat nerde olursa olsjn zor oluyor evde zorlanacağıma tatilde zorlanırım. Bide biz kendi park yatağını yanımızda götürdük çok rahat etti öneri olsun.
Valla bende evds oturmaktan biktim agliyorum surekli sıkıntıdan patladim iyce demin yine oturdum agladim üzüntüden surekli evde oturuyorum bunaldim cidden ..
Ins gideblrm güneşte plajda nasil korudunuz rüzgardan filan uyku saatleri uyudumu kolayca

Benim bebek kolik aşırı mizmiz şuan 7 aylık oldu
İlk bende cesaret edemiyordum sürekli aglak mizmiz
Ama yavaş yavaş dışarıda adapte ediyorum
Uzun süreli yere gidemesemde yavaştan yavaştan yakın mesafeli yere gidiyorum
Sizde bir skeilde adapte etmeye calisin yoksa tüm yillarimiz evde geçecek.
Dogru valla evde.bunaldim 4 aydır psikolojm bozuldu zaten asiri kilo aldim 1 kilo.bile gitmedi aldığım 20 kilo ile duruyorum alışveriş yapmiyorum o yuzden hiçbişey olmuyo üstüme ne alışverş var ne gezme var kafayi ymk uzereyim

Karanlıkta uyuyorsa pusetin üstünü koyu renk bir örtü ile örtüp az karanlık yapsanız?
Yok Pusete koyunca yirtiyo kendini attıriyo kaldirmaya çalışıyo kafasini karnini filan anlamadimki haftasonu gunubirlik gittik zaten oglen 3 de gittik denize 5 de geri yola cikip eve donduk 1saatlik yoldan ayagimda salladim ciglik cigliga agladi pusette pispis layip salladim asiri ağladı kucaga alinca susuyo koydugum an agliyor durduramadik bi turlu 20 30 dk susmadı mecbur toplanıp eve döndük arabada saniyede uyudu 2dk emzirdim koydum pusete anlamadimki niye boyle yapiyo .. kayinvalidemin ve eltimin evinded uyurken aynisini yapti evdeki hamak besiginde uyumaya alıştı sanirim dışarda uykuau gelince acayip eziyet ediyo onun harici sorun olmuyo güleç mutlu bi bebek

Merhaba..
Bence gitt. Evde de ağlıyor nasıl olsa.
Anne babaya Eziyet olsun diye uğraştıkları için genelde

Back
X