Acaba yapabilir miyim

karelibattaniye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
79
38
38
İzmir
Merhaba
Tabi ki büyük bir dert değil ama dert ettim kendime
Bana sizden başka kimse yarımcı olamaz sanırım şuan saçlarım siyah boyalı dipten 2-3 santim kendi saç rengim var tarçın bakırı tonlarına boyamak istiyorum. Nasıl yaparım evde kendim çünkü nereye sorsam 150-200 arası fiyat veriyor ki benim saçım az ve kısa o kadar para istemiyorum evde ucuz yollu bir şekilde nasıl yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mii

Merhaba
Bana sizden başka kimse yarımcı olamaz sanırım şuan saçlarım siyah boyalı dipten 2-3 santim kendi saç rengim var tarçın bakırı tonlarına boyamak istiyorum. Nasıl yaparım evde kendim çünkü nereye sorsam 150-200 arası fiyat veriyor ki benim saçım az ve kısa o kadar para istemiyorum evde ucuz yollu bir şekilde nasıl yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mii
yapabilirsin ama saçların çok yıpranır
açıcıyla sarıya kadar aççaksın sacını sonrada istediğin renk boyayı sür tamamdır
saçların ince telli ve güçsüzse hiç kalkışma derim

Merhaba

siyahı değiştirmek zor benim bildiğim evde tutturamayabilirsiniz ..
yalnız boya için 150-200 afaki bir rakam değil mi ?

Oryal kullanacaksin ve siyah saçı açmak baya zordur. zaman çok önemli önce boyalı yeri sonra diplere sürmelisin ilk diplerden başlarsan alt ksım açılana kadar saçını yıkayamaz ve saç diplerinin su toplamasına neden olursun .hatta daha kötüsüde olabilir kuaförlerde yapınca yeri geliyor saç dipleri su topluyor kendin yapma bence.

En doğrusu işi bilene bırakmanız.
Aksi halde evde uygulamaya kalktığınızda görüntüsünden hoşlanmayarak yine o parayı kuaföre vereceksiniz.
Ya da bırakacaksınız olduğu gibi kalsın...

eger bi günde olsun derseniz kendiniz evde saclarinizi mahvedersiniz

yavas yavas önce siyah boyayi acip sonra istediginiz rengi uygularsaniz olur

ben saclarimi senelerdir kendim boyuyorum, cok sagliklilar ve gercekten her ortamda iltifat aliyorum

İlle bi deneyeceğim dersen
C vitamini duymuştum kk da
Onu dene oryal riskli olur çünkü
C vitamininden de umut kesersen kuaföre gidersin zaten : )

C vitaminini ezip, karbonat ve şampuan koyuyolardı
Siyaha etki eder mi bilmem ama

Oryal kullanacaksin ve siyah saçı açmak baya zordur. zaman çok önemli önce boyalı yeri sonra diplere sürmelisin ilk diplerden başlarsan alt ksım açılana kadar saçını yıkayamaz ve saç diplerinin su toplamasına neden olursun .hatta daha kötüsüde olabilir kuaförlerde yapınca yeri geliyor saç dipleri su topluyor kendin yapma bence.
hatta oryalin içine konulan oksidan krem en az 30 volum yada 40 volum olmalı çok dikkatli olmalısın hızlı olursan renk farkı kalmaz ama tek başına ne kadar hızlı olursun.kuaförler bile iki kişi açmaya çalışıyorlar aynı anda başlıyorlar bir saça..

Siyah boyayı açmak çok zor bence biraz daha akmasını bekle yada kuaföre yaptır ama yinede saçın çok yıpranır

Bakır mı yapacaksın oda riskli bir renk.
Hadi güzelce açtılar diyelim, her kuaför iyi bir bakır tutturamıyor.

1 hafta kadar beyaz sabunla saçını akıt.
Sonra siyah yerleri açıcıyla aç. yer yer civxiv sarısı yer yer b.k sarısı olacak.
Üstüne isteğin boyayla boya.
Oldu bitti.
5 6 cm kestirmeyi göze al barbie gibi oluyor saç.
Üstüne de bakım, sprey falan iyi davran saçlarına.
Basit aslında ya.

saçlarım çok ince telli ve istediğim rengi her yer yapamaz biliyorum o yüzden iyi yerlere sordum fiyatlar çok uçuk geldi ama dediğiniz gibi de evde berbat edip gene o parayı vermekte var ucunda çok kararsız kaldım kızımın doğum günü var 22 sinde o zmn için istiyorum eğer güzel olmazsa tekrar boyayıp iyice de yıpratmaktan korkuyorum kafamda deli sorular:mad::mad:

Kozmetik mağazalarında boya akıtıcılar var işe yarıyor önce onu vur rengini akıtıyor
Sonra aç oryelle daha sonra istediğin renge boya
Çok yıpranır Onuda söyliyim

siz nasıl yapıyorsunuz

saclarim koyu iken, önce rengini actim ama bir gün icerisinde degil (sabirli olmak lazim)
internetde bir sürü yöntem var
arkadasin biri c vitamini demis
aspirinle olan bir islem vardi, tam hatirlamiyorum
bide sacinizda limon suyu döküp, günese oturabilirsiniz. ama bu islemden sonra illaki bir bakim yapmaniz lazim saciniza, cünkü baya bir kurutuyor
bide deniz tuzunu suda eritip ayni sekilde deneyebilirsiniz
bu yöntemleri internetden bi arastirin
haftada bi kac kez yapmaniz gerekir

boya aktikdan sonra oryel kulanirsaniz saciniz cok fazla yipranmaz

ama eger simdi aklima soktum, simdi olsun derseniz fazla risk almadan kuaföre gidin

Merhaba

benimde saçlarım kömür siyahıydı belime kadar, kendin evde yapabilirsin evet ama riski var zaten kuaför oryali saçının tamamına aynı anda sürmüyor misal benim çerçevem çok daha koyuydu sürekli dip boya yaptırdığım için ilkten çerçeveyi boyadı 10 dk bekleyip diğer yerlere geçti.. saçların civciv sarısı oluyor üstüne boyuyor ama kimi kuaförlerde bu renkler genelde 1-2 gün sonra yeşile kaçıyor.. bana sorarsan işinin ehli birine 1 kez yaptır sonra evde dip boyanı kendin yaparsın..

Back
X