- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
- Konu Sahibi Adinibilenyazsin
-
Bu konuyu araştırırsanız,karşınıza ne gibi durumlar çıkabilir bunu bir düşünün,önce kritik yapın,çünkü sonucu iç açıcı olmayadabilir oladabilir....Yani doğru söyleme ihitmali yok denecek kadar az,inandıysanız ama teşebbüste kalmış bir şey gibi görünüyorsa net tavrınızı koyun.....Ya artık kurcalamayın ya da sonuçlarını göze alın...Burada arkadaşların söylemeye çalıştığı hazırlıklı mısın,doğabilecek sıkıntılar olabilir ve sonrasında alabileceğiniz bir sorumluluk ve dik duruşa sahip misiniz?Genelde bu tip konular kötü sonuçlanıyor çünkü...Bu kötü sonuç da doğurabilir yani........üfff kendimi felaket tellalı gibi hissettim ama aksi de olabilir yani...........Bunj lohusayken degil yeni oldu.acaba dpgrumu sur gunahinimi aliyorum cocugumun uzerine yeminde etti.tereddutte kaldm
Benmle o konulari hic konusmaz herseyi bnden bekler ben onunla kkonustum dogumdan sonra boyle oldum beni anla diyeBöyle yapan adamlara ayar oluyorum.
Hamilelikten sonra cinselligi unutan kadinlara da..
Evli degilim, bebegim de yok dolayisiyla..
Ancak cinselligi anne olma içgüdüsu ile toplum olarak bastiriyoruz!
Evlilik sadece ev arkadasi olmak degildir.
Hic istemediginiz halde hadi gidip birlikte olun da demiyorum ama iki tatli muhabbet, bir tatlı öpücük bile evliligin sagligini korur.
Adamin akli kaymis. adami savunmuyorum. sizinle oturup adam akıllı ozledim istiyorum dedi mi mesela..
Sizi de savunmuyorum.
Evliligin sorumlulukları arasinda cinsellikte vardir.
İnstagramim in sifresini unuttugum icin giremiyorum eposta falan hepsi gitti ozelden uaz banaIstersen kendi instagramini yaz ordan konusalim.sana yardimci olabilirim benimde sevgilimi bi ara isletttigim fake hesabim var ordan isletebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?