- 23 Kasım 2016
- 209
- 52
- 13
- 32
- Konu Sahibi Adinibilenyazsin
-
Sizden habersiz açmış,sonrada yeğenimin demiş doğru mu anladım ?bunu aldatmaya meyil olarak mı görüyorsunuz yani?Lohusa iken eşinizin sizinle ilgilenmesi gerekmiyor muydu?Ve ne için yardım istiyorsunuz?
Bunj lohusayken degil yeni oldu.acaba dpgrumu sur gunahinimi aliyorum cocugumun uzerine yeminde etti.tereddutte kaldmSizden habersiz açmış,sonrada yeğenimin demiş doğru mu anladım ?bunu aldatmaya meyil olarak mı görüyorsunuz yani?Lohusa iken eşinizin sizinle ilgilenmesi gerekmiyor muydu?Ve ne için yardım istiyorsunuz?
MeyilSizce meyil mi aldatma mi?
Gibi ama yemnde etti bilemiyorum evliligimizn ilk baslarindada yapmisti sanalda.sonra yapmiyodu
düzgün yazın düzgünnnnnBunj lohusayken degil yeni oldu.acaba dpgrumu sur gunahinimi aliyorum cocugumun uzerine yeminde etti.tereddutte kaldm
Kendisinin olmadigini yegeninin oldugunu dediHesabi kapattirin
Yalan söylemek aldatmanın bir çeşidi bence,ama bir kadınla aldatabileceği ihtimalini doğuruyor yani başka bir kadınla aldatmaya meyil!Sizce meyil mi aldatma mi?
Lohusayken degil yeni gordum.ygeninin oldugunu soyledi ama ben gordukten sonra yegeni koysu fotolarini esiminki klkti bide mesajlasmis esim sen kimsin bnm fotomu diye oda ben im amca demis esim kizmis falandüzgün yazın düzgünnnnn
insan okuyo bunları da!!!
Aynen bende çok zorlandım anlamakta bikaç yorumdan çıkardm ne demek istedginidüzgün yazın düzgünnnnn
Net bisey yok kiAldatmışsa ayrılacak mısınız ? Ona göre cevap yazacağım.
Yazarken klavyeyi 10 metre ötede mi tutuyorlar, ilkokulda hiç mi noktalama işareti, yazım yanlışı ile alakalı bilgi almadılar anlamıyorum ki. Yemin ederim tek ben mi takıldım bu yazının anlamsızlığına diyecektim kiiiii. Yalnız değilim. Anlamay çalışırken yerine kelime uydurmaya çalışırken buluyorum kendimi.düzgün yazın düzgünnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?